“Χιονοστιβάδα” – Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες ανακοινώνουν ότι αποχωρούν από το τοπικό ποδόσφαιρο λόγω κακών γηπέδων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 05:58

“Χιονοστιβάδα” – Ο ένας μετά τον άλλον, οι παίκτες ανακοινώνουν ότι αποχωρούν από το τοπικό ποδόσφαιρο λόγω κακών γηπέδων

«Χιονοστιβάδα» μέσα στο κατακαλόκαιρο φαίνεται να έχει χτυπήσει το τοπικό μας ποδόσφαιρο, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες δηλώνουν ότι αποχωρούν από το πρωτάθλημα εξαιτίας των κακών αγωνιστικών χώρων!


Μετά τους Λευτέρη Καλαφάτη και Κώστα Τζωρτζάτο, την αποχώρησή του ανακοίνωσε και ο Φατιόν Τανουσάι!

Είναι 15 χρόνια που ασχολούμαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μάλλον είμαι αναγκασμένος να σταματήσω έστω και αν είμαι τόσο μικρός στην ηλικία.

Ο λόγος είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον οποίο θεωρώ απαράδεκτο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτόν.
Θα ήθελα και άλλοι ποδοσφαιριστές από τις τοπικές μας ομάδες ή συμπαίκτες μου, να μας ακολουθήσουν σε μια τελευταία προσπάθεια να ακουστεί η φωνή μας έτσι ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα και να μην έχουμε κανένα σοβαρό τραυματισμό! Ελπίζω να μας ακούσουν οι υπεύθυνοι, να κατανοήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να κάνουν κάτι έτσι ώστε να αλλάξουν τον απαράδεκτο και επικίνδυνο τάπητα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Είναι άσχημο να αναγκάζεσαι να σταματήσεις κάτι το οποίο αγαπάς και δεν αμείβεσαι από αυτό αλλά το κάνεις από χόμπι σε μια εποχή που δεν υπάρχουν διέξοδα για τη νεολαία μας και πολλές επιλογές.

Για αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες και να κάνουν κάτι πριν διαλυθεί το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, που είναι ο αθλητισμός.

Ευχαριστώ

Τανουσάι Φατιόν

 

Κρούτη: «Ένας λόγος που έφυγα από την Κεφαλονιά ήταν και τα γήπεδα»

11954753 893400110709275 5580533656353267248 n

Παράλληλα, παράπονα εξέφρασε και ένας άλλος ποδοσφαιριστής ο Αλκη Κρούτη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο Κρούτη, πήρε θέση, τονίζοντας πως ένας λόγος που επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται σε ομάδα της Κεφαλονιάς, ήταν και η κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων

«Επειδή είναι πολύ λυπηρό να διαβάζεις ότι το 2015 δυο ποδοσφαιριστές σταματούν να αθλούνται και γενικά να σταματούν το ποδόσφαιρο και αυτό που αγαπάνε, λόγω του τραγικού αγωνιστικού χώρου που υπάρχει στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, όπως και σε όλα τα γήπεδα της Κεφαλλονιάς.
με αφορμή αυτό το γεγονός θα ήθελα να εκφράσω και εγώ τα παράπονα μου για αυτήν την κατάσταση.

Επίσης να πω ότι ένας λόγος παραπάνω που έφυγα από την Κεφαλλονιά και γενικά και από το νησί το οποίο αγάπησα και αγαπώ ήταν το γήπεδο της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς.

Δεν ήθελα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα μου με τα σημάδια έχουνε μείνει ακόμη από το άθλιο γήπεδο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Μάλιστα έμαθα ότι πήρε και άδεια!!! (αν είναι δυνατόν)!! Εύχομαι ο αρμόδιοι να καταλάβουν και να φτιάξουν τουλάχιστον το γήπεδο του Αργοστολίου που προπονούνται τόσα παιδιά καθημερινά.

Εγώ από την πλευρά μου αν είχα η έχω σκοπό να ξαναγυρίσω Κεφαλλονιά αν δεν φτιάξουν, τουλάχιστον το γήπεδο του Αργοστολίου είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνω ποτέ.

Εύχομαι μόνο υγεία και καλή χρονιά σε όλα αυτά τα παιδιά που αθλούνται ακόμα σε αυτό το τραγικό γήπεδο, (αν μπορείς να το πεις έτσι).
Ελπίζω να δημοσιεύσετε το κείμενο μου και εύχομαι η αρμόδιοι να καταλάβουν την αναγκαιότητα της αντικατάστασης του συνθετικού τάπητα όσο ποιο γρήγορα γίνεται γιατί θα κινδυνεύσουν ζωές».

Με εκτίμηση Άλκη Κρούτη


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250