«2ο Τουρνουά Υποσμηναγού Γεώργιου Λυκούδη»: Τα παιδιά έστειλαν μήνυμα…

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 20:53

«2ο Τουρνουά  Υποσμηναγού Γεώργιου Λυκούδη»: Τα παιδιά έστειλαν μήνυμα…

Ο Αθλητικός Όμιλος Εικοσιμίας διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά για να τιμήσει την μνήμη ενός αξιόλογου Κεφαλλονίτη, ενός νέου ανθρώπου που χάθηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην πατρίδα του υποσμηναγού Γεώργιου Λυκούδη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΗΚΕ και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συμμετείχαν τέσσερις ομάδες. Η Arsenal Κεφαλονιάς, ο Παπυργιακός, ο Παγκεφαλληνιακός και ο Αχιλλέας Ζακύνθου. Νικητές ήταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό τουρνουά και έδειξαν ότι μπορούμε να περιμένουμε πολλά από το νέο αίμα της Κεφαλονιάς. Μάλιστα, στον τελικό που αναμετρήθηκαν η Arsenal με τον Παγκεφαλληνιακό είδαμε πολλά γκολ και ωραίες φάσεις. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2 με τον Πάγκε να κατακτά την πρώτη νικώντας στην διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, τα παιδιά του Παγκεφαλληνιακού και ο προπονητής τους αφιέρωσαν το Κύπελλο που κατέκτησαν στο μικρό Στάθη Βαλεντή και του εύχονται καλή ανάρρωση.

Το παρών έδωσαν απο την Δήμο Κεφαλονιάς ο αντιδήμαρχος Σάββας Σαββαόγλου και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμμετείχαν στο τουρνουά Γεώργιος Λυκούδης, τόσο τους αθλητές, όσο και τους συνοδούς τους. Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τα παιδιά από τη Ζάκυνθο τα οποία έκαναν το ταξίδι και ήρθαν στην Κεφαλονιά. Εμείς θα προσπαθούμε κάθε χρόνο να διοργανώνουμε το συγκεκριμένο τουρνουά και του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είναι και με περισσότερες ομάδες. Ευχαριστούμε την ΚΕΔΗΚΕ και τον Δήμο Κεφαλονιάς, αλλά και την Αντιπεριφέρεια για την σημαντική βοήθεια και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου» ήταν τα λόγια του προέδρου της Εικοσιμίας Γιάννη Λυκούδη.

{phocagallery view=category|categoryid=107}




00 inkefalonia general ad 300X250