27ο Λειβαθώνιος: Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τη μνήμη της Λίλιαν Βεργωτή (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 17:33

27ο Λειβαθώνιος: Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τη μνήμη της Λίλιαν Βεργωτή (εικόνες + video)

Πλημμύρισε με «λαχανί» μπλουζάκια σήμερα το απόγευμα η Νότια Λειβαθώς! Αιτία δεν ήταν άλλη από την διεξαγωγή του 27ου Λειβαθώνιου Αγώνα Δρόμου, που φέτος ήταν αφιερωμένος στην μνήμη της Λίλιαν Βεργωτή!

Με 175 συμμετοχές, και αφετηρία την περίφημη Ελιά του Μονόπολη στα Μεταξάτα, τερματισμό στο γήπεδο των Κουρκουμελάτων , όλοι ήταν εκεί για καλό σκοπό.

Άλλωστε, τα χρήματα για την αγορά της λαχανί φέτος μπλούζας, που αποτελούσε και το «πάσο» της συμμετοχής στον αγώνα, θα πήγαιναν όπως κάθε χρόνο για να καλό σκοπό και την βελτίωση των εγκαταστάσεων τόσο στο γήπεδο Κουρκουμελάτων, όσο και σε άλλους χώρους της περιοχής.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν συμμετείχαν και το χάρηκαν δεόντως. Φέτος, δόθηκε για πρώτη φορά και το βραβείο «Λίλιαν Βεργωτή» σε ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά σημαντική βοήθεια στον Λειβαθώνιο. Το βραβείο πήρε η Κατερίνα Φωκά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρώτος το «νοητό» νήμα έκοψε ο Γεράσιμος Γρίβας, ενώ στις γυναίκες πρώτη έφτασε η Σοφία Παλάσοφ.

Την παράσταση έκλεψε για μία ακόμη φορά ο «αειθαλής» 88χρονος Σπύρος Αντωνάτος, ο οποίος τερμάτισε κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από την εκκίνηση

https://www.youtube.com/watch?v=A_4VTHSdmSQ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250