ΑΣΚ: Επιτυχής η συμμετοχή στο camp του Θ. Ροδόπουλου! Τιμήθηκε η ανδρική ομάδα στη «Βραδιά των νικητών» στην Πάτρα!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 14:47

Ο ΑΣΚ στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Ο ΑΣΚ στο Μουσείο της ΧΑΝΘ

Ο Α.Σ.Κ. στην προσπάθεια για συνεχή ατομική βελτίωση των αθλητών του και φέτος διοργάνωσε αποστολή ταλαντούχων μικρών αθλητών στο παγκοσμίως γνωστό «BASKET CAMP S.B.C.» στο «Κολλέγιο Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Την άκρως επιτυχημένη αποστολή του ΑΣΚ αποτέλεσαν οι: Κώστας Χατζής, Θεόδωρος Μέκος, Βασίλης Βουργίδης, Αγγελος Χριστοφοράτος, Παύλος Λασκαράτος, Λύσανδρος Καββαδίας, Κωσταντίνος Βαλλιανάτος, Γεράσιμος Ρουχωτάς, Νίκος Δημάτος, Γρηγόρης Λιτσάι, Βασίλης Αναγνωστάκης. Συνοδός προπονητής ήταν ο Πάνος Ματιάτος, ενώ την αποστολή συνόδευσαν η Μαρία Παναγιώτου και ο Βαγγέλης Αναγνωστάκης.

Η πολύχρονη λειτουργία του Camp (33 χρόνια), η παρουσία κολεγιακού προπονητή καθώς και η συμμετοχή εμπείρων προπονητών των Αστεριών Θες/νίκης (10 διεθνείς παίκτες στα Αστέρια τα τελευταία 8 χρόνια) και πάνω από όλα η οργάνωση από τον Coach Θόδωρο Ροδόπουλο του Camp ήταν εγγύηση για την επιτυχία του σκοπού μας.

Ο σύλλογός μας προτρέπει τους γονείς , μετά και από αυτήν την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή να στείλουν τα παιδιά τους και την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν στο φημισμένο camp του Θόδωρου Ροδόπουλου.

Ο ΑΣΚ τιμήθηκε στη «Βραδιά των νικητών»!

Ο ΑΣΚ τιμήθηκε στη «Βραδιά των νικητών», που διοργάνωσε τηλεοπτικός σταθμός στην Πάτρα. Η βραδιά αυτή αφορούσε τις νικήτριες ομάδες όλων των αθλημάτων στις κατηγορίες τους στη Δυτική Ελλάδα. Την εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πισίνα του Ξενοδοχείου “Porto Rio”, συντόνισαν δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ της τηλεόρασης της NOVA, ενώ προλόγισε ο γνωστός σε όλους Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο ΑΣΚ τιμήθηκε, ως πρωταθλητής , σε μία όμορφη γιορτή του αθλητισμού, για την άνοδό του στην Α1 κατηγορία ΕΣΚΑ-Η και παράλληλα τίμησε την Κεφαλονιά μας, αφού ακούστηκαν πολλά εγκωμιαστικά λόγια για την προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στο νησί μας.

Το Κύπελλο, παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Θανάσης Μουίκης, ενώ καλεσμένος ήταν και ο προπονητής ομάδας Λεωνίδας Παπαδάτος.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τις προπονήσεις των αγωνιστικών του τμημάτων την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και ευελπιστεί σε μία χρονιά παραγωγική και γεμάτη εμπειρίες με τους αθλητές του.

Παράλληλα, ζητά την στήριξη από την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους για άλλη μία χρονιά, σε μία εποχή που όλα είναι τόσο δύσκολα...

Κύπελλο στην βραδιά των νικητών




00 inkefalonia general ad 300X250