27ος Λειβαθώνιος : Αφιερωμένος στη μνήμη της Λίλιαν Βεργωτή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 12:18

27ος Λειβαθώνιος : Αφιερωμένος στη μνήμη της Λίλιαν Βεργωτή

Το Σάββατο 25 Ιουλίου, το Σωματείο μας αποχαιρέτησε έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπητούς ανθρώπους στην ιστορία του θεσμού του Λειβαθώνιου. Η Λίλιαν Βεργωτή, μια εκ των πρωτεργατών στην καθιέρωση του αγώνα και ίσως από τα πιο δραστήρια μέλη όλα αυτά τα χρόνια έφυγε από κοντά μας την Τετάρτη 22 Ιουλίου.


Ο φετινός αγώνας θα διοργανωθεί στην μνήμη της και προς τιμήν της για όλα όσα γενναιόδωρα και ανιδιοτελώς πρόσφερε τόσα πολλά χρόνια με την δημουργικότητά της, τη μεθοδικότητά και το ασύγκριτο γούστο της.
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να κάνουμε μια τέτοια γιορτή που θα κάνει τους παλαιότερους να ξαναθυμηθούν και τους νεότερους να ενστερνιστούν την ιδέα και τους λόγους για τους οποίους ξεκίνησε ο ιστορικός πλέον Λειβαθώνιος.

Σας περιμένουμε όλους στη γνωστή ελιά του Μονόπoλη στα Μεταξάτα, το Σάββατο 08 Αυγούστου για τον 27ο Λειβαθώνιο. Προεγγραφή μπορεί να γίνει στο www.leivathonios.com και στα πεύκα στα Κουρκουμελάτα κάθε μέρα μεταξύ 8-9μμ οπου μπορείτε να πάρετε και την συλλεκτική μπλούζα.