ΝΕΟΛ: Μπες στο παιχνίδι - 2η περίοδος: 20-31 Ιουλίου 2015

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 08:00

ΝΕΟΛ: Μπες στο παιχνίδι -  2η περίοδος: 20-31 Ιουλίου 2015

Η πρώτη περίοδος του αθλητικού Camp του ΝΕΟΛ (1η περίοδος: 6-17 Ιουλίου 2015) ολοκληρώθηκε . Τα παιδιά μας έπαιξαν, κολύμπησαν, έκαναν ιππασία, γνώρισαν τις βασικές αρχές για πολλά αθλήματα και έκαναν νέους φίλους. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη των παιδαγωγών και των γυμναστών για τους μικρούς μας φίλους , ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία των δράσεων που είχαμε οργανώσει.

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου, ξεκινά η δεύτερη περίοδος , με τον ίδιο ενθουσιασμό και θέληση από τη μεριά μας. Υπάρχουν ακόμα ελεύθερες θέσεις για αυτή τη δεύτερη περίοδο και αν θέλετε να εγγραφείτε , μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: 6974791230 Ελπίδα, 6993485298 Κατερίνα,

6976452125 Μαριολένη, 6944647928 Τζέρυ, 6978812199 Γεράσιμος.

Ας θυμηθούμε...

Μπες στο παιχνίδι ....

Μπορεί το «καλό» για τα παιδιά, έτσι όπως οι γονείς και οι σύγχρονοι παιδαγωγοί το αντιλαμβανόμαστε, να είναι ταυτόχρονα και διασκεδαστικό – ελκυστικό στα μάτια των παιδιών;

O ΝΕΟΛ, το φετινό καλοκαίρι ξεκινά την υλοποίηση ενός προγράμματος που θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 5-13 ετών, να γνωρίσουν τον αθλητισμό και να ασχοληθούν δημιουργικά με πνευματικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Μέσα από αυτές, προσδοκούμε τα παιδιά να αναπτύξουν πολύπλευρα την προσωπικότητά τους και να μάθουν να δρουν ως μέλη μιας ομάδας φίλων που συνεργάζονται για να γίνουν καλύτεροι ή να νικήσουν!

Το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει μια ανάγκη της κοινωνίας του Ληξουρίου. Να δώσει μια διέξοδο στις οικογένειες, που έχοντας μικρά παιδιά, δεν θέλουν να αναθέσουν την ψυχαγωγία τους στο Internet και τα διαδικτυακά παιχνίδια, αλλά να τα βοηθήσουν να περάσουν καλές διακοπές ενώ ταυτόχρονα θα ασκούν σώμα και μυαλό!

Ζητήσαμε λοιπόν από παιδαγωγούς και καθηγητές Φυσικής Αγωγής που ζουν στο Ληξούρι της Παλικής, να συμμετέχουν και εκείνοι ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση. Οι Ελπίδα Μαρκαντωνάτου (Νηπιαγωγός, ειδικής αγωγής), Μαριολένη Παρίση (Νηπιαγωγός), Κατερίνα Μοσχοπούλου (Δασκάλα), καθώς και οι Κοσμάς Μουρελάτος, Γεράσιμος Μεσσάρης, Γεράσιμος Μωραΐτης (καθηγητές Φυσ. Αγωγής ) συνεργάζονται για την εκπόνηση ενός προγράμματος προσαρμοσμένου στις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής μας.

2η περίοδος: 20-31 Ιουλίου 2015
Ημέρες: Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7:45 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.
Ο βασικός χώρος συγκέντρωσης θα είναι το κλειστό γήπεδο του Ληξουρίου.

Στα παιδιά θα προσφέρεται καθημερινά κάτι πρόχειρο για ενδιάμεσο γεύμα, τα αναλώσιμα και τα υλικά για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενώ θα είναι ασφαλισμένα σε περίπτωση ατυχήματος.

Πιστεύουμε, ότι αυτό είναι το καλύτερο «επόμενο βήμα» στην προσπάθεια μας να φέρουμε τα νέα παιδιά της Παλικής κοντά στον αθλητισμό και να τους προσφέρουμε δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους!

Το Δ.Σ του ΝΕΟΛ

neol2neol3