Η Αυστραλία καλεί τον Κεφαλονίτη «μάγο» της φυσιοθεραπείας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015 11:33

Η Αυστραλία καλεί τον Κεφαλονίτη «μάγο» της φυσιοθεραπείας!

Με τα «μαγικά» του χέρια έχει απαλύνει τον πόνο εκατοντάδων αθλητών. Άλλωστε, όλα αυτά το χρόνια ο Ευθύμης (Τίμης) Κουγιουμτζόγλου, έχει δοκιμαστεί και διαπρέψει σε κορυφαίο επίπεδο, όντας φυσιοθεραπευτής στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ και τα τελευταία χρόνια ως φυσιοθεραπευτής στην Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον, ο μισός (από την πλευρά της μητέρας του) Κεφαλονίτης φυσιοθεραπευτής, ο οποίος γεννήθηκε στην Αυστραλία, αλλά μεγάλωσε στην Κεφαλονιά, είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να επιστρέψει στην χώρα των καγκουρό!

Έχοντας αγωνιστεί και στην ομάδα Εικοσιμία, ο Τίμης Κουγιουμτζόγλου, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κεφαλονιά και απολαμβάνει τις διακοπές του πριν την αναχώρησή του για την Αυστραλία στις 30 Αυγούστου και την μόνιμη εγκατάστασή του εκεί.

Μάλιστα, πρόσφατα η μεγάλη εφημερίδα της Αυστραλίας "Daily Telegraph" έκανε αφιέρωμα στον «δικό» μας άνθρωπο, μιλώντας για τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και την δουλειά του...

Εμείς του ευχόμαστε ο,τι καλύτερο στο νέο του ξεκίνημα!

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0398

Ο Ευθύμης Κουγιουμτζόγλου (πρώτος απο δεξιά), στο γήπεδο των Κεραμειών, μαζί με μέλη του ιατρικού τιμ του Αστέρα Τρίπολης και τον αμυντικό της Εικοσιμίας Κώστα Κουμαριώτη

 

Παρακάτω το αφιέρωμα της Αυστραλιανής "Daily Telegraph"

11720356 10152871278547181 1066821008 o




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250