Ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 01:24

Ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου» (εικόνες + video)

Υπό την βαριά σκιά της ξαφνικής απώλειας του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γερασίμου, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο Αργοστόλι, το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής «Αννα Πολλάτου», το οποίο και είναι αφιερωμένο στην μνήμη της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη της Κεφαλονιάς.

Η αποψινή τελετή έναρξης ξεκίνησε με την παρέλαση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ.

Η «εκκίνηση» του Φεστιβάλ Γυμναστικής δόθηκε στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου, από τον Αντιδήμαρχο τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο και τον Πρόεδρο Οργανωτικής Επιτροπής Σταύρο Μπασιαρδή. Την παρουσίαση της τελετής Έναρξης έκανε με επιτυχία η Ελένη Δαρδαμάνη.

Πριν την έναρξη ως ένδειξη τιμής, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Γεράσιμου.

Στην σημερινή εκδήλωση, πήραμε μία πρώτη γεύση, κυρίως από τις ομάδες της Κεφαλονιάς, για το τι θα παρακολουθήσουμε το επόμενο τριήμερο. Φέτος οι συμμετοχές, είναι περισσότερες από ποτέ, ενώ συμμετέχουν ομάδες από την Πορτογαλία, την Σλοβενία, την Πολωνία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αύριο Παρασκευή 26.6 το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Ληξούρι στις 8 μ.μ,. το Σάββατο 27.6 την ίδια ώρα στα Κουρκουμελάτα, ενώ την Κυριακή στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει η κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ στο κλειστό Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από το φεστιβάλ

https://www.youtube.com/watch?v=kMY8mOlsKHA

123456789101112131415161718192021222324252627

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ