ΑΣΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 09:23

ΑΣΚ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 14ο τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» στα Κουρκουμελάτα (εικόνες + video)

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία αργά το απόγευμα της Κυριακής το 14ο Τουρνουά «Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή» που διοργάνωσε και φέτος στα Κουρκουμελάτα ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ τιμώντας τους δύο μεγάλους ευεργέτες και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την φετινή μπασκετική σεζόν του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Για άλλη μία φορά, στο επιστέγασμα της φετινής μπασκετικής σεζόν για τα τμήματα υποδομής του ΑΣΚ, έδωσαν το παρών και έδειξαν τις ικανότητές τους τα τμήματα μίνι και προμίνι του συλλόγου, αλλά και τα τμήματα των αρχαρίων που τα πήγαν περίφημα στις ασκήσεις επίδειξης με τις μικρές μπασκέτες. Στο γήπεδο των Κουρκουμελάτων βρέθηκε και ομάδα από τις Κεραμειές που αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΣΚ.

Πραγματικά, ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα να βλέπεις αυτά τα παιδιά να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο μπάσκετ μπροστά στους γονείς τους που ήρθαν να δουν την πρόοδό τους στο δημοφιλές αυτό άθλημα.

Τις απονομές έκαναν αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ευάγγελος Κεκάτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουέλης, ο σπουδαιότερος Κεφαλονίτης μπασκετμπολίστας Αλέξης Παπαδάτος.

Ο ΑΣΚ ευχαριστεί την ΚΕΔΗΚΕ και τον πρόεδρό της Αγγελο Κωνσταντάκη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεταξάτων, Αντώνη Αυγουστάτο, για την καθαριότητα και φροντίδα του γηπέδου των Κουρκουμελάτων και τον διευθυντή του ΙΕΚ Νοσηλευτικής Σπύρο Σακαλή, που με τρεις νοσηλεύτριες από την σχολή βοήθησαν όσα παιδιά είχαν μικροατυχήματα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πυροτεχνήματα που τα χάρηκαν μικροί και μεγάλοι!

Παρακάτω δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή του Συλλόγου Θανάση Μουίκη και τον προπονητή Λεωνίδα Παπαδάτο και πολλές εικόνες από τους αγώνες και τις απονομές

https://www.youtube.com/watch?v=2YtKXanAcYs
https://www.youtube.com/watch?v=5yajhiuVDcE

11 22345678910111213141516171819202122

Παρακάτω περισσότερες εικόνες


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250