Με αποστολή ο ΑΣΚ στο SBC Basket Camp του Θ. Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 10:06

Με αποστολή ο ΑΣΚ στο SBC Basket Camp του Θ. Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Ο Α.Σ.Κ. στην προσπάθεια για συνεχή ατομική βελτίωση των αθλητών του και φέτος διοργανώνει αποστολή ταλαντούχων μικρών αθλητών στο παγκοσμίως γνωστό «BASKET CAMP S.B.C.» στο «Κολλέγιο Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη.

Από το συγκεκριμένο Camp έχουν περάσει καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές μεταξύ των οποίων και ο δικός μας και πρόσφατα τιμηθείς Αλέξης Παπαδάτος.

Η αποστολή προγραμματίζετε να γίνει με πούλμαν που θα ξεκινήσει από το Αργοστόλι με προορισμό το Camp την Κυριακή 21/06/2015.

Η περίοδος είναι 21/6 - 26/6 και συμπληρωματικά για το σουτ 26/6 – 28/6.

Το διήμερο του σουτ είναι ένα extra διήμερο αφιερωμένο στην εκπαίδευση του σουτ εντελώς εξειδικευμένο και μοναδικό υπό την καθοδήγηση του Αμερικανού Coach John Baines.

Την αποστολή θα συνοδεύει υπεύθυνος προπονητής του συλλόγου μας Coach Πάνος Ματιάτος καθώς και συνοδοί γονείς.

Η πολύχρονη λειτουργία του Camp (33 χρόνια), η παρουσία κολεγιακού προπονητή καθώς και η συμμετοχή εμπείρων προπονητών των Αστεριών Θες/νίκης (10 διεθνείς παίκτες στα Αστέρια τα τελευταία 8 χρόνια) και πάνω από όλα η οργάνωση από τον Coach Θόδωρο Ροδόπουλο του Camp είναι εγγύηση για την επιτυχία του σκοπού μας.

Ας σημειωθεί η πολύχρονη φιλία του Coach Π. Ματιάτου με τον Θ. Ροδόπουλο (ο οποίος τον τίμησε στα 30 χρόνια λειτουργίας του Camp) και ο οποίος εγγυάται την ιδιαίτερη φροντίδα στην Κεφαλονιά.

Ο σύλλογός μας προτρέπει τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους για μια εβδομάδα χαράς, πειθαρχίας, και υπευθυνότητας., εξάσκησης και παιχνιδιών, μια εμπειρία που τα παιδιά θα θυμούνται για πάντα.

Πληροφορίες:

Πάνος Ματιάτος 6977624176
Θανάσης Μουίκης 6936618208

 

12




00 inkefalonia general ad 300X250