Πανάξια δικό του! Ο ΑΣΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-H (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 20:16

Πανάξια δικό του! Ο ΑΣΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-H (εικόνες + video)

Μεγάλη μέρα για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά η σημερινή . Από τη μία τίμησε τον σπουδαιότερο μπασκετμπολίστα που έβγαλε ποτέ η Κεφαλονιά, τον Αλέξη Παπαδάτο, ενώ από την άλλη η ανδρική ομάδα σήκωσε το κύπελλο του Πρωταθλητή της Α2 ΕΣΚΑ-Η και παράλληλα βράβευσε και τα 220 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η «γιορτή» ξεκίνησε από νωρίς το πρωί της Κυριακής, με ασκήσεις δεξιοτήτων από τους αθλητές της ακαδημίας και κορυφώθηκε με την βράβευση της ανδρικής ομάδας που πανάξια ανέβηκε στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και τις απονομές στους αθλητές που συμμετείχαν στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα το συλλόγου.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για τον ΑΣΚ, οποίος μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται πλέον στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η και ένα βήμα πριν τη Γ΄ Εθνική και τις Εθνικές κατηγορίες.

Την απονομή στους πρωταθλητές, έκανε ο σπουδαίος Αλέξης Παπαδάτος, μαζί με την βουλευτή του νησιού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», άπαντες αποθεώθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τις επιτυχίες για...του χρόνου!

Πάντα τέτοια!

Ακολουθούν εικόνες και βίντεο με δήλωση του Γενικού Διευθυντή του Συλλόγου Θανάση Μουίκη

https://www.youtube.com/watch?v=l6RhPiqVAGU


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ