Στην … κορυφή, εκεί όπου ανήκει! Η Κεφαλονιά τίμησε τον σπουδαίο Αλέξη Παπαδάτο «κρεμώντας» την φανέλα του!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015 11:51

Στην … κορυφή, εκεί όπου ανήκει! Η Κεφαλονιά τίμησε τον σπουδαίο Αλέξη Παπαδάτο «κρεμώντας» την φανέλα του!

Στην ... κορυφή! Εκεί είναι η θέση του και εκεί ανήκει! Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά τίμησε τον σπουδαιότερο μπασκετμπολίστα που έχει αναδείξει το νησί μας, «κρεμώντας» την φανέλα με το Νο 7 στην οροφή του κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτης» εκεί όπου με τις επιτυχίες του δικαιούται να βρίσκεται!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Είχε προβληθεί πριν ένα εξαιρετικό βίντεο με τα κατορθώματα του σπουδαίου Κεφαλονίτη μπασκετμπολίστα . Ο Αλέξης Παπαδάτος δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του και βουρκωμένος παρακολουθούσε την όμορφη «ταινία» της μπασκετικής ζωής του!

Άλλωστε, το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου, γέμισε ασφυκτικά για να τιμήσει και να χειροκροτήσει για τελευταία φορά έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή!

Οι γονείς του, η σύζυγός του, τα παιδιά του, ο αδελφός του Λεωνίδας, όλοι παρακολουθούσαν με συγκίνηση αυτή την σπουδαία τελετή!

Την «αποκάλυψη» της φανέλας στην οροφή του γηπέδου, την έκαναν οι δύο γιοί του, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Συλλόγου Θανάση Μουίκη, ενώ του απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για τις επιτυχίες του στον χώρο του μπάσκετ.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Κουρκουμέλης και Σπύρος Σαμούρης και ο αστυνομικός διευθυντής Κεφαλονιάς Ιωάννης Αγγελόπουλος, οι οποίοι εν συνεχεία έκαναν και τις απονομές στην ανδρική ομάδα του ΑΣΚ, (αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Α2- ΕΣΚΑ-Η), αλλά και στα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου!

Σε ευχαριστούμε Αλέξη για όσα πρόσφερες!

Παρακάτω εικόνες και  βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη ΠαπαδάτουΦόρτωση…

Φόρτωση…