Η Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί για τα "Βεργώτεια 2015"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2015 19:52

Η Ενωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί για τα "Βεργώτεια 2015"

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΡΟΣ: τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. του Δήμου Αργοστολίου, κ. Κωνσταντάκη Άγγελο.

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά και θερμά για την ευγενική βοήθειά σας για τους Aγώνες Στίβου "ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2015", που πρόσφατα συνδιοργανώσαμε στο Αργοστόλι και η οποία βοήθεια συνετέλεσε τα μέγιστα στην απρόσκοπτη διεξαγωγή τους.Η αναβίωση των Αγώνων αυτών υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένη και επωφελής για τη Νεολαία και τον Αθλητισμό της όμορφης Κεφαλονιάs, και σαςαξίζουν συγχαρητήρια.

Τα παραπάνω αποτελούν πραγματικά διαπιστώσεις της Ένωσής μαςκαι μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τιςπροσπάθειες μαςγια την ανάπτυξη του υγειούς Αθλητισμού. Επίσης θα παρακαλούσαμε θερμά να ευχαριστήσετε εκ μέρους μας:

  • Τους χορηγούς των αγώνων Ξενοδοχείο Μουίκης, KefalonianLines, Χαραλαμπάτος αντιπροσωπείες-διανομές, εστιατόριο ElGrecoκαι BeesKneesκαφέ-μπαρ.
  • Τους κ. Βαγγέλη Κουφό, Λίζα Αμπατζίδου και Γεράσιμο Πολλάτο για την πολύτιμη βοήθεια στη γραμματεία των αγώνων καθώς και όλους τουςεθελοντές μας, τον υπάλληλο του σταδίου κ. Νεόφυτο Αγγελο, τους Σαμαρείτεςκαι τη γιατρό των Αγώνων κ. Θεοτοκάτου Στάμω
  • το Λύκειο Ελληνίδων και την κ. Μαραγκάκη - Μοσχονά Ευρώπη.
  • Τους δημοσιογράφους και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που στήριξαν σε υψηλό επίπεδο τους αγώνες.

Τέλος από την πλευρά μαςπιστεύουμε ότι του χρόνου, με έγκαιρη συνεργασία, μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα και με νέες κοινές προσπάθειεςνα βοηθήσουμε στην καθιέρωση των "ΒΕΡΓΩΤΕΙΩΝ" ωςΑγώνα πανελλήνιας εμβέλειας κάτι που θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη του Αθλητικού τουρισμού.

                                                           Με εκτίμηση

                                                              

 

Για το Δ.Σ.

 

segas




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250