Γλυκιά συνήθεια! Η ΑΕΚ νίκησε τα Διλινάτα και κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 09:45

Γλυκιά συνήθεια! Η ΑΕΚ νίκησε τα Διλινάτα και κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα

Της έχει γίνει μία... γλυκιά συνήθεια! Η ΑΕΚ νίκησε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Αργοστολίου τα Διλινάτα με 3-0 και κατέκτησε και μαθηματικά το τρίτο της συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και σε αυτό το ματς τον Αντώνη Κορσιάνο, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την νίκη που της εξασφαλίζει τον τίτλο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΚΙ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ.

Ο Κορσιάνος, ο οποίος και στο σημερινό ματς είναι μπει ως αλλαγή (αναγκαστική στο 13' μετά τον τραυματισμό του Φωκά), άνοιξε το σκορ στο 40' και διπλασίασε τα τέρματα του στο 50' με πλασέ μέσα από την μετά από έξοχη ασίστ του Εμιλιάνο.

Το κερασάκι στην τούρτα της ΑΕΚ, έβαλε ο Κρούτη στο 77', ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ΑΕΚ σκοράροντας το 3ο γκολ.

Η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε δεόντως με το σφύριγμα της λήξης από τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΑΕΚ με το γλέντι να συνεχίζεται με... σαμπάνιες στα αποδυτήρια.

Διατητές: Μαγουλάς, Κομητοπουλος, Μοσχονά,
ΑΕΚ (Γιώργος Τόγιας): Τσιαουσντέλιο, Στεφανάτος, Μήλας, Φωκάς (13' Κορσιάνος Αντ.), Ζαμπάυτης, Κρούτη, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (80' Ευτηριάδης), Χασάι, Κουμαριώτης (65' Σπανός) Λαμπρόπουλος.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ (Ρέτζι Γκόνι): Καλαφάτης, Μύρτο (80' Σκριβάνος), Τζωρτζάτος Κ, Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής Σ., Κουρκουμέλης (46' Κατσούρης), Τζωρτζάτος Διον., Τανουσάι, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φ. (74' Κύργιο).

Παρακάτω εικόνες απο τον αγώνα


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250