Το τμήμα ιστιοπλοΐας του NOA συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 06:17

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του NOA συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

 

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου σας κάνει γνωστό ότι στις 20-24/03/2015 συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κατηγορίας OPTIMIST – LASER 4,7, που διεξήχθη στην Καλαμάτα με διοργανωτές το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και το Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ».

Δήλωσαν συμμετοχή 14 σύλλογοι από την Περιφέρειά μας με 94 αθλητές. Η αποστολή μας συμμετείχε με 4 αθλητές- τριες την προπονήτριά τους κα Παγουλάτου Γεωργία και βοηθό προπονητή την κα Μουρελάτου Αγγελική.

Από τους αθλητές που συμμετέχουν κάθε φορά, σύμφωνα με τους κανονισμούς , κερδίζουν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist το 50% και εφόσον έχουν τερματίσει στο 50% των ιστιοδρομιών. Από τον όμιλό μας η ιστιοπλόος Πολλάτου Κωνσταντίνα του κατετάγη 9η στις 33 αθλήτριες κερδίζοντας την πρόκριση.

Η Δημητράτου Άννα κατέλαβε την 12η θέση στην κατηγορία 11χρονων από 17 αθλήτριες. Η Παπανικολάτου Βαρβάρα κατέκτησε την 19η θέση από 33 αθλήτριες και ο Ζησιμάτος Περικλής πήρε την 23η θέση από 31 αθλητές της κατηγορίας του.

Σε σύγκριση με τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα όλων των Ομίλων της Περιφέρειας μας, είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έχουμε μια σταθερή πορεία προόδου.

Ελπίζουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια που θα τα βοηθήσει να βελτιωθούν αρκετά.

Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συμπαράστασή και τη βοήθεια προς τον Όμιλό μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ