Α' ΕΠΣΚΙ: Νίκη με «άρωμα τίτλου» για τα Διλινάτα (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 10:15

Α' ΕΠΣΚΙ: Νίκη με «άρωμα τίτλου» για τα Διλινάτα (εικόνες)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες τα Διλινάτα πήραν το τρίποντο στο Άγιο Αντώνη με τον Δημήτρη Τζωρτζάτο να σκοράρει στο 88΄και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 κόντρα στον Παλληξουριακό και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Μέτριο παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη ανάμεσα σε Παλληξουριακό και Διλινάτα, με εξαίρεση το εξάλεπτο 24΄-30΄ Στο 24΄ οι Ληξουριώτες άνοιξαν το σκορ με δυνατό σουτ του Μαρκάτου έξω από την περιοχή χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Καλαφάτη.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δοκάρι στο αμέσως επόμενο λεπτό με κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου. Στο 27΄ο Μαρκάτος χάνει μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του αλλά το πλασέ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή εδίωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των Διλινάτων.

Και στο 30΄ ο Χρήστος Τζωρτζάτος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυνόμενων και πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καραΐσκου σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Διλινάτα βγήκαν μπροστά ο Αναλυτής ελίχτηκε ωραία ανάμεσα στους αμυντικούς του Παλληξουριακού και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραΐσκου (1-1). Στο 78΄ και πάλι για τα Διλινάτα ο Ταγκίρης σούταρε και ο Καραΐσκος εδίωξε ενστικτωδώς με τα πόδια. Στο 88΄πανιγυρια για τους φιλοξενούμενους όταν ο Δημήτρης Τζωρτζάτος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Παλληξουριακού για να κάνει το τελικό 1-2.

Παλληξουριακός ( Μαρκέτος) Καραΐσκος, Λαδάς, Κ Αντωνάτος, Πρεντάνος (65΄Μπράτι), Λούλουδας, Μαρκάτος, Ζάβαλης ( 80΄Καμινάρης), Βολνίσκι, Η Αντωνάτος, Ζερβός (73΄Μαυροειδής), Αδηλίνης.

Διλινάτα Καλαφάτης, Παπαδάτος (45΄Δ Τζωρτζάτος), Κ Τζωρτζάτος, Δημ Τζωρτζάτος, Σκριβάνος (60΄Κουρκουμέλης), Χαραλαμπόγλου (73΄Κορσιάνος), Τανουσάι, Ταγκίρης, Αναλυτής, Χ Τζωρτζάτος, Φ Τζωρτζάτος.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 


Ετικέτες: