Μία και… καμία! «Σαρωτικός» ο ΑΣΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 21:48

Μία και… καμία! «Σαρωτικός» ο ΑΣΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο!

Μία νίκη απέμεινε ακόμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του στην Α1 κατηγορία, ο εκπληκτικός φέτος Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά. Ο ΑΣΚ ήταν «σαρωτικός» και συνέτριψε εκτός έδρας τον Δικέφαλο με 84-41 και πλέον αναζητά μία νίκη στα επόμενα πέντε παιχνίδια του για να εξασφαλίσει την απ' ευθείας άνοδο στην κορυφαία κατηγορία τις ΕΣΚΑ-Η!

Μάλιστα, ο ΑΣΚ μπορεί να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του (Κυριακή 22 Μαρτίου στη 1 μ.μ. στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης») κόντρα στον Αχαιό και τις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές να... προετοιμάζει την φιέστα ανόδου!

Η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου, παρουσίασε και πάλι τις γνωστές... αρετές της εντός παρκέ, με εξαιρετική άμυνα και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση. Πήρε από νωρίς το προβάδισμα και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση.

Μάλιστα, δόθηκε για άλλη μία φορά η ευκαιρία στον προπονητή Λεωνίδα Παπαδάτο να δώσει χρόνο και στους μικρούς της ομάδας, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα. Όπως άλλωστε περίφημα τα πήγε και η υπόλοιπη ομάδα, η οποία δείχνει αξιοθαύμαστη σοβαρότητα και σταθερότητα σε κάθε της παιχνίδι.

Διαιτητές: Κανελλόπουλος – Μαρινάκης
Δεκάλεπτα: 16-23, 24-39, 31-65, 41-84

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ (Μπρούμας): Κούτρας 4, Μάλλιαρης 5, Νταβλούρος 6, Τσαγκρώνης, Στεφανίδης 11 (1), Μαρκόπουλος 4, Μισαήλίδης, Μαγριπλής 4 (1), Παπαγεωργίου 3 (1), Γούλας 4.

ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Χρηστάτος 4, Σαρρής, Μπαχός 16 (4), Χατζής 19, Καλαφάτης 6 (2), Καραπέτσας 11 (1), Βαλλιανάτος 2, Θεοδωράτος 8, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 8, Αραβαντινός 8.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250