ΝΟΑ: Ξεκινάει πρόγραμμα Αqua Aerobic

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012 07:19

ΝΟΑ: Ξεκινάει πρόγραμμα Αqua Aerobic

To Αqua Aerobic αποτελεί μια πρωτοποριακή μορφή άσκησης που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Για πρώτη φορά φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου ενσωμάτωσε στα προγράμματα του τη νέα μορφή αυτής άσκησης.

 

Η άσκηση στο νερό αποτελεί ένα μέσο εκγύμνασης το οποίο παρέχει τα πλεονεκτήματα της αεροβικής άσκησης στην ξηρά χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις αυτής. Με την Υδρογυμναστική βελτιώνουμε την κάρδιο-αναπνευστική αντοχή, τη μυϊκή δύναμη και την ευλυγισία χωρίς το φόβο κάποιου τραυματισμού, ανεξάρτητα από την φυσική κατάσταση και την ηλικία του ατόμου.

Ελάτε λοιπόν να μάθετε τα οφέλη της Υδρογυμναστικής στο ανθρώπινο σώμα, τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τις ξεχωριστές ιδιότητες του νερού και το κάνουν τόσο αποτελεσματικό μέσο εκγύμνασης.

Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 18/6/2012. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνείστε με τα γραφεία του συλλόγου (2671022874,καθημερινά 10-2) ή με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Βαρτελάτο Γεράσιμο ( 6974068386 ).
*** Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο αριθμός των ατόμων σε κάθε τμήμα θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ