Έρχεται το 1st Kefalonia Bike Challenge

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 09:38

Έρχεται το 1st Kefalonia Bike Challenge

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου Κεφαλονιάς 'O ΠΡΟΝΗΣΟΣ' διοργανώνει το 1st Kefalonia Bike Challenge το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 στο Πόρο Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια ποδηλατική πρόκληση 200+ χιλιομέτρων με ποδήλατα δρόμου η οποία απευθύνεται σε ποδηλάτες προετοιμασμένους για μεγάλες αποστάσεις και με εμπειρία στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν τα 200+ χιλιόμετρα σε μέγιστο χρόνο 13 ωρών και 30΄. Η εκδήλωση δεν είναι αγώνας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ. Η εκδήλωση θα γίνει με τις οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες

Λίγα λόγια για το 1st Kefalonia Bike Challenge: Το 1st K.B.C είναι η πρώτη πρόκληση με ποδήλατο στο νησί της Κεφαλονιάς, όπου ο κάθε ποδηλάτης καλείται να καλύψει την απόσταση των 200+ χιλιομέτρων σε χρονικό όριο 13 ωρών και 30 λεπτών, έτσι ώστε να κερδίσει τη πρόκληση, αλλά παράλληλα να απολαύσει και τις φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς.


ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ οι οποίοι θα ολοκληρώσουν [σύμφωνα με τους κανονισμούς του διοργανωτή] και θα τερματίσουν μέσα στο προαναφερόμενο χρονικό όριο.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΠΟΡΟΣ - ΣΚΑΛΑ - ΚΑΤΕΛΕΙΟΣ - ΧΙΟΝΑΤΑ - ΠΛΑΤΕΙΕΣ - ΒΛΑΧΑΤΑ - ΜΟΥΣΑΤΑ - ΠΕΡΑΤΑΤΑ - ΚΟΥΤΑΒΟΣ - ΦΑΡΣΑ - ΚΑΡΔΑΚΑΤΑ - ΑΓΙΑ ΘΕΚΛΗ - ΛΗΞΟΥΡΙ - ΛΙΒΑΔΙ - ΑΓΚΩΝΑΣ - ΔΙΒΑΡΑΤΑ - ΚΑΡΥΑ - ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΑΔΕΣ - ΚΟΝΙΔΑΡΑΤΑ - ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΑ - ΑΝΤΙΠΑΤΑ - ΓΕΡΜΕΝΑΤΑ - ΦΙΣΚΑΡΔΟ - ΤΣΕΛΕΝΤΑΤΑ - ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΑ - ΒΕΝΤΟΥΡΑΤΑ - ΚΟΝΙΔΑΡΑΤΑ - ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΑ - ΚΑΡΥΑ - ΚΟΜΙΤΑΤΑ - ΝΕΟΧΩΡΙ - ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ - ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ - ΣΑΜΗ - ΓΡΙΖΑΤΑ - ΚΟΥΛΟΥΡΑΤΑ - ΔΙΓΑΛΕΤΟ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΤΖΑΝΑΤΑ - ΠΟΡΟΣ.