Δύσκολη αποστολή με την Ζάκυνθο για τον ΑΣΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 15:34

Δύσκολη αποστολή με την Ζάκυνθο για τον ΑΣΚ

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον πρωτοπόρο Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά  την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ., κόντρα στην ομάδα της Ζακύνθου (Ιτιές) στα Ροϊτικα.    Ο ΑΣΚ με τον αγώνα αυτό, θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2’ ΕΣΚΑ-Η, γεγονός που θα τον αναδείξει και σε πρωταθλητή χειμώνα!

Η ομάδα μας, μετράει 11 νίκες και 1 ήττα σε 12 αγώνες, έχει αποσπαστεί με δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο  και δείχνει με τις εμφανίσεις της, πως στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2’ ΕΣΚΑ-Η είναι ικανή όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά και να διεκδικήσει την απ’ ευθείας άνοδό της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η, την Α1.

Παράλληλα, ο Σπύρος Θεοδωράτος και ο Μαριγκλέν  Ντεράι (γεννηθέντες το 1999), ξεκίνησαν τις τελευταίες μέρες προπονήσεις και με το ανδρικό τμήμα.

Ο ΑΣΚ θέλει να δώσει συγχαρητήρια στα δύο αυτά νέα παιδιά της ομάδας, για την αγωνιστική πρόοδό τους και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α2 ΕΣΚΑ-Η

(Σε 12 αγώνες)

ΑΣ Κεφαλονιά 23

------------------------------------------

 ΕΑ Παραλίας 21

 Δύμη 20

 Προμηθέας 2014 20

 Υπερίων 19

 Ιτιές  Ζακύνθου 19

--------------------------------------------

 Κρήνη ’97 19

 Δικέφαλος 18

 Αχαιός ’47 18

 Κρόνος 18

 Απολλωνιάδα 16

Πύργος ’99 15

------------------------------------------------

 ΑΕ Λεχαινών  13

 Πατρέας  12

 

Συνεχίζονται οι προπονήσεις Παιδικού και Εφηβικού – Ξεκινούν τα εσωτερικά πρωταθλήματα

 Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται σε δυνατούς ρυθμούς οι από κοινού προπονήσεις στο κλειστό Αντώνης Τρίτσης του Παιδικού και του Εφηβικού τμήματος του ΑΣΚ, έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 Αναφορικά με τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του ΑΣΚ, σας ενημερώνουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινούν τα εσωτερικά πρωταθλήματά του στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» που θα διαρκέσουν έως τον Απρίλιο.


Ετικέτες: