Κρίσιμες μάχες για άνδρες και παίδες του ΑΣΚ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 10:50

Κρίσιμες μάχες για άνδρες και παίδες του ΑΣΚ

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, βρίσκει τον ΆΣΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 ΕΣΚΑ-Η και έτοιμο για να κάνει άλλο ένα βήμα για την επίτευξη των στόχων του.  Η ανδρική ομάδα του συλλόγου, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ. τον ισχυρό Υπερίωνα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», θέλοντας να μπει με το δεξί στο 2015.  Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, δείχνουν αξιοθαύμαστη σταθερότητα και προσήλωση στον στόχο τους, θα επιδιώξουν με μία ακόμα νίκη να εδραιώσουν την θέση τους στην κορυφή.

 Οι φίλαθλοι που αγαπούν το άθλημα θα πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας την Κυριακή και να στηρίξουν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

 Παίδες: Μάχη για την πρόκριση στην γ’ φάση κόντρα στον ΝΕΟΛ

 Μια σπουδαία μάχη με «δώρο»  την πρόκριση στην γ’ φάση περιμένει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους παίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν στο Κεφαλονίτικο ντέρμπι τους αντίστοιχους του ΝΕΟΛ.

 Η ομάδα του Μάκη Μαρκάτου με νίκη θα πάρει το «εισιτήριο» πρόκρισης για την γ’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

 Ευχές για καλή χρονιά

 Η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, εύχονται ολόψυχα σε όλους καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2015. Με υγεία και δημιουργικότατα για μία καλύτερη χρονιά.  


Ετικέτες: