Οι φίλοι του Τσάγκου «καθάρισαν» τον… Κόκορα! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 11:13

Οι φίλοι του Τσάγκου «καθάρισαν» τον…  Κόκορα! (εικόνες)

Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, με... υψηλού επιπέδου συμμετοχές (βλέπε αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας), με πολύ τσίκνα… (από τα σουβλάκια που ψήνονταν λίγα μέτρα πιο δίπλα) και με πολύ γέλιο (από την… σπαρταριστή περιγραφή του αγώνα από τον νυν παίκτη της Σάμης Κυριάκο Μωραϊτη). Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Οι Φίλοι του Τσάγκου και οι Φίλοι του Κόκορα μαζεύτηκαν την παραμονή το απόγευμα για 6η συνεχόμενη χρονιά στο ξερό γήπεδο του Καραβόμυλου, για τον παραδοσιακό Φιλανθρωπικού τους Αγώνα και σκόρπισαν εκτός από στιγμές… ποδοσφαιρικής μαγείας, αλλά και στιγμές Χριστουγεννιάτικης αλληλεγγύης και αγάπης, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στο Ειδικό Σχολείο των Φαρακλάτων.

Όλοι πέρασαν καλά, χάρηκαν, γέλασαν ενώ και ο Αι Βασίλης με την… κάμερα, που έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε ξεχωριστό χρώμα σε αυτόν τον ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό αγώνα!

Για την ιστορία οι Φίλοι του Τσάγκου «καθάρισαν» και φέτος τον Κόκορα με 7-3. Λίγη σημασία βέβαια έχει το σκορ, γιατί  για όλους η "νίκη" ήταν ότι συμμετείχαν στον αγώνα.

Αντε και του χρόνου… και όπως δήλωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης το 2015 ο αγώνας στον Καραβόμυλο για γίνει σε γήπεδο με χόρτο!

Μακάρι!

Τα δημοσιογραφικά στο γήπεδο του Καραβόμυλου, έχει ήδη πάρει θέση ο Τάσος Καβαλλιεράτος

Ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας στο "ζέσταμα"

Ο Ηλίας Κοσμάτος με τον Μπαζάρογλου πρεσβύτερο 


Ετικέτες: