Ευχαριστήριο Ο.Ε.Σ.Α για τους Σχολικούς Αγώνες 2014 – 15

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 15:39

Ευχαριστήριο Ο.Ε.Σ.Α για τους Σχολικούς Αγώνες 2014 – 15

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κεφαλληνίας, μετά την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης των Σχολικών Αγώνων (ομαδικά αθλήματα Λυκείων και δρόμος σε ανώμαλο έδαφος Λυκείων & Γυμνασίων), συγχαίρει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και τις ομάδες που κέρδισαν τα πρωταθλήματα και προκρίθηκαν στη Β’ φάση.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση των αγώνων : τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συμμετείχαν ως Συνοδοί, Διαιτητές και Κριτές, την ΕΠΣΚΙ που μας διέθεσε Διαιτητές για τους αγώνες ποδοσφαίρου και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο που μας διέθεσε τους Ιατρούς των αγώνων. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Μουϊκη Αθανάσιο που στηρίζοντας τις Σχολικές Αθλητικές δραστηριότητες έκανε ευγενική χορηγία τα έπαθλα των ομαδικών αθλημάτων και την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και το προσωπικό των γηπέδων για την άψογη συνεργασία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Μέσα Ενημέρωσης που κάλυψαν τους αγώνες και βεβαίως τους μαθητές, γονείς, καθηγητές και φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των παιδιών.

Για την Ο.Ε.Σ.Α

Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Δημήτριος

Δ/ντης Δ.Δ.Ε.