Νίκη για τον ΝΕΟΛ, εύκολα τον Αιγέα στο Αέθλειον με 71-57

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 20:48

Νίκη για τον ΝΕΟΛ, εύκολα τον Αιγέα στο Αέθλειον με 71-57

Νικηφόρα πέρασε από το Αέθλειον  η ανδρική ομάδα του ΝΕΟΛ επικράτησε εύκολα της ομάδας του Αιγέα με 71-57 για τη δεύτερη αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑ-Η. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος Οι Ληξουριώτες πήραν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και δεν το άφησαν μέχρι και τη λήξη του. Στα μέσα της δεύτερης περιόδου οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ισα 26-26. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Ληξουριώτες πάτησαν γκάζι και με ένα σερί 31-4 λίγο πριν τη λήξη της 3ης περιόδου τους έφεραν σε θέση ισχύος. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Για το παιχνίδι μίλησε στη Μαρία Μουρελάτου ο παίκτης του ΝΕΟΛ Ανδρέας Αλεξόπουλος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εκτός έδρας νίκη μας  και για το καλό ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Στην κατηγορία που είμαστε κάθε αγώνας είναι και ένας τελικός κάτι που δυσκολεύει στο να παίξεις καλό μπάσκετ. Οι ομάδα που έχουμε είναι νεανική και τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρίες αλλά έχουν αντοχές για να βγαίνουν περισσότεροι αιφνιδιασμοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι για να δικαιώσουμε τους εαυτούς αλλά και τους ανθρώπους που στηρίζουν και αγαπάνε αυτή την ομάδα σε ένα «άγονο» μπασκετικά τόπο αν μπορώ να χαρακτηρίσω έτσι το Ληξούρι. Και στους δυο αγώνες παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ κάτι που δείχνει ότι είμαστε σε σωστό δρόμο, οι «μικροί» της ομάδας πρέπει να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα τους βοηθήσουμε και εμείς σε αυτό, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη και ποιό ουσιαστική βοήθεια από τον πάγκο.

Διαιτητές: Αραβαντινός, Κατηφόρης

Δεκάλεπτα: 16-21, 28-42, 41-59, 57-71

Αιγέας ( Τεκερλέκης) Χαλκιάς, Μάλλιαρης 6, Ντούγκας, Κεχαόγλου Ι 11(3), Καραθανάσης 12,  Κεχαόγλου Γ 1, Γιαννακόπουλος, Σταματόπουλος, Παπαγεωργίου 2, Κορδοπάτης 19 (2), Κουρτάκης, Γιαρικάνης 4.

ΝΕΟΛ (Μ Τζουγανάτος) Αντωνάτος, Συνοδινός Π 8 (2), Βολτέρας 25 (2), Παγώνης 5 (1), Συνοδινός Χ 10 (2), Μπακούρος 3 (1), Αλεξόπουλος 16 (2), Μουδήλος 2, Σπυράτος, Μπελίτσης 2.

IMG 1491IMG 1492IMG 1495


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ