Πρωταθλητές οι αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο τουρνουά της Καλαμάτας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 20:40

Πρωταθλητές οι αθλητές του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο τουρνουά της Καλαμάτας

Έπειτα από ένα γεμάτο αγώνες διήμερο το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς ολοκληρώθηκε στον όμιλο αντισφαίρισης της Καλαμάτας με τον πιο εμφατικό τρόπο..    Πρώτη θέση και κορυφή για την Ευαγγελία Βαγγελάτου η οποία διέψευσε τα προγνωστικά και κέρδισε και τους 5 αγώνες που έδωσε στην Καλαμάτα, όλοι με υψηλότερα βαθμολογικά παίκτριες από την ίδια και από τον τίτλο του outsider κατάφερε να γίνει το απόλυτο φαβορί και να κερδίσει στον μεγάλο τελικό 46,62,10-7 την Καραναγνώστη μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ο οποίος διήρκεσε κάτι λιγότερο από 2 ώρες. Να σημειωθεί εδώ ότι οι περισσότερες παίκτριες που αγωνίστηκαν όχι μόνο ήταν μεγαλύτερες της αλλά και καλύτερα βαθμολούμενες τόσο στην ΣΤ Ένωση αλλά όσο και στην πανελλήνια κατάταξη.

 Ακόμα, η Ελίνα Κώστα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις σε αγωνιστικό επίπεδο και μετά από ένα εξαιρετικό διήμερο κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση της κατηγορίας της και να είναι η μόνη αθλήτρια η οποία έφτασε στα όρια της την καλύτερη βαθμολογικά παίκτρια, Αθηνά Καμπιώτη, μετά από έναν αρκετά εντυπωσιακό αγώνα, τον οποίο έχασε στις λεπτομέρειες.
 
Τέλος, ο Ευθύμης Καμπανός δείχνοντας απίστευτο ζήλο αγωνιστικά και συμμετέχοντας ως αναπληρωματικός δεν φοβήθηκε κανέναν από τους υψηλότερα βαθμολογούμενους παίκτες της κατηγορίας του και μετά από έξι αγώνες κατάφερε και τερμάτισε στην 6η θέση χάνοντας πραγματικά για πολύ λίγο την είσοδο του στην τελική 5άδα του πρωταθλήματος μετά από ένα κλειστό παιχνίδι την τελευταία μέρα.
 
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης θέλει να συγχαρεί τόσο τα παιδιά αυτά όσο και την προπονητική ομάδα του ομίλου που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μπορούν οι αθλητές να είναι έτοιμοι αγωνιστικά μετά από μία δύσκολη  χρονιά.  Ο ΚΟΑ επενδύει στην φρεσκάδα, στην ανταλλαγή ενέργειας και σε έναν δημιουργικό ανταγωνισμό που αφορά την ευρύτερη οικογένεια του τένις. Η προετοιμασία και η σωστή δουλειά το τελευταίο διάστημα βρίσκει ανταπόκριση, υλοποιείται σωστά και χειροκροτείται.
 
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη για την καινούρια χρονιά και την προετοιμασία που ξεκινάει τώρα.
 
Η Πρόεδρος                                                 Ο Γραμματέας
Ελένη Ανδρεόλα                                          Νικόλαος Τσιμάρας
 

Ετικέτες: