Ξεκινά το πρόγραμμα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ- ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» από το Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 10:11

Ξεκινά το πρόγραμμα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ- ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ» από το Αργοστόλι

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), ο Δήμος Κεφαλλονιάς και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), συνδιοργανώνουν το πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας : "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ" το οποίο ξεκινάει από το Αργοστόλι, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και θα συνεχίσει σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Το πρόγραμμα φέρει το όνομα της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκη και συνεργάτιδας της ΕΘΝ.Ο.Α., της δικιάς μας  Άννας Πολλάτου.

    Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Δήμος μας αγκαλιάζει την διοργάνωση και είμαστε όλοι έτοιμοι μικροί και μεγάλοι με περηφάνια να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα  "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ"       

Στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση του Αθλητισμού, του Ευ Αγωνίζεσθαι, του Φίλαθλου Πνεύματος και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των μικρών παιδιών, εφαρμόζεται τα τελευταία 4 χρόνια πανελλαδικά και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων.
    

Συμμετέχουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Κεφαλλονιάς, Ολυμπιονίκες, προπονητές, αθλητές, στελέχη ανάπτυξης του αθλητισμού και εκπαιδευτικοί.
   

Οι μαθητές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα λάβουν μέρος σε αρκετά Ολυμπιακά αθλήματα όπως: Ξιφασκία, Τοξοβολία, Ρυθμική Γυμναστική, Άρση Βαρών, Στίβο, Ιστιοπλοΐα, Χειροσφαίριση, Cheerleading κ.α.
    Το παρόν στη διοργάνωση θα δώσουν οι Ολυμπιονίκες: Νίκη Μπακογιάννη, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Κλέλια Πανταζή, Εύα Χριστοδούλου, Μαρία

Γεωργάτου, Βάσω Βουγιούκα, Σοφία Παπαδοπούλου, Μορφούλα Ντώνα, Λεωνίδας Σαμπάνης, Γιώργος Σιγάλας και πολλοί άλλοι.
 

  Σημείο συνάντηση αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις Αργοστολίου, στις 9π.μ.
                               

 Πάμε Ψηλά!  Πιο Δυνατά!  Πιο Γρήγορα!

                                                                                 Με εκτίμηση

                                                                                Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

                                                                                Άγγελος Κωνσταντάκης

POLATOU-POSTER