Στο Ν.Ο. Πατρών ο Γ. Κατσιγιάννης (Δηλώσεις)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 10:11

Στο Ν.Ο. Πατρών ο Γ. Κατσιγιάννης (Δηλώσεις)

Ο πολύπειρος συμπατριώτης μας αμυντικός και «μπόμπερ», Γιώργος Κατσιγιάννης, μετά την περσινή περιπέτεια του με το Ν.Ο. Αργοστολίου, φέτος... όδευε για τον Νηρέα Λαμίας, όμως οι υποσχέσεις για τις οικονομικές εγγυήσεις έμειναν απλά υποσχέσεις. Κι εκεί που κανένας δεν ήξερε πού θα παίξει, έφθασε στα αυτιά μας η πληροφορία από την Πάτρα ότι ο Ν.Ο.Π. πάει για το «μπαμ».

Τελικά η πληροφορία επιβεβαιώθηκε πλήρως, μια και το βράδυ της Τετάρτης οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Τον ήθελε ο Λυκούδης, συμφώνησε κι αποκαλύπτεται στο WaterPoloLive

Το WaterPoloLive σας αποκάλυψε το «μπαμ» του ΝΟ Πατρών με τη μεταγραφή του Γιώργου Κατσιγιάννη, μια κι ο κόουτς του συλλόγου Μάκης Λυκούδης τον θεωρεί απαραίτητο κρίκο για την ομάδα, αν θέλει να πετύχει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».
Ο Κατσιγιάννης τόνισε για όλα αυτά στο WaterPoloLive: «Πέρα από το οικονομικό, για μένα έπαιξε τον κυριότερο λόγο κι είπα το «ναι», το πώς με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ν.Ο.Π. και πόσο με ήθελαν στην ομάδα. Με εμπιστεύονται, σέβονται την αξία μου και την ιστορία μου στο άθλημα, με εκτιμάνε πολύ κι όλα αυτά με κάνουν πολύ χαρούμενο. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα, όσα μπορώ, για να ανέβουμε κατηγορία».

sporsthea




00 inkefalonia general ad 300X250