Σκηνές που σοκάρουν στο Σερβία - Αλβανία (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 10:51

Σκηνές που σοκάρουν στο Σερβία - Αλβανία (εικόνες + video)

 

Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο Βελιγράδι και τον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία έχουν κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες το οποίο αποτυπώνει όσα έγιναν από την εξέδρα.

Σε αυτό μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα όσα έγιναν, από τις συμπλοκές των παικτών μέχρι το "ντου" των Σέρβων φιλάθλων μέσα στο γήπεδο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα οι παίκτες της Αλβανίας δέχτηκαν αντικείμενα από του οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ ένας από αυτούς έφτασε μέχρι τη φυσούνα και κλώτσησε έναν παίκτη των φιλοξενούμενων.

 https://www.youtube.com/watch?v=uDs5mwNRY7U#t=74

https://www.youtube.com/watch?v=I0h9mWv2hqA

 

ADVERTISEMENT

 

 

Η αναμέτρηση στο Βελιγράδι βρισκόταν στο 41ο λεπτό της, όταν ένα ιπτάμενο αεροπλανάκι που μετέφερε την αλβανική σημαία έκανε την εμφάνιση του πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.

 

 

 

 

 

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Στέφαν Μίτροβιτς, την κατέβασε, ενώ στη συνέχεια υπήρξε γενικευμένη σύρραξη με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Μάρτιν Άτκινσον, να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, σύμφωνα με την UEFA.

Αφότου ο Στέφαν Μίτροβιτς κατέβασε τη σημαία, την άρπαξε ο Γκούντελ κάτι που εξόργισε ακόμη περισσότερους τους Αλβανούς διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Δείτε τη σημαία που μετέφερε το ιπτάμενο αεροπλανάκι, όπως την απαθανάτισε η σερβική ιστοσελίδα novosti.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια που ακολούθησαν ανάμεσα σε οπαδούς και την Αστυνομία, αμέσως μετά το συμβάν.

 

 

 
sport24.gr



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ