Σήμερα ο αγώνας δρόμου «Γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι- Ληξούρι»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014 04:59

Σήμερα ο αγώνας δρόμου «Γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι- Ληξούρι»

Ο Σύλλογος δρομέων Κεφαλονιάς , σε πείσμα των δυσκολιών που διανύει το νησί μας και με αντίπαλο το κακό οδικό δίκτυο που υπέστη ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, θα δώσει  συνέχεια στο θεσμό,  διεξάγοντας την 3η  Γύρα Κεφαλονιάς Αργοστόλι- Ληξούρι.
Ο αγώνας  32 χιλιομέτρων , θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/10 και ώρα 08:30.
Ο αγώνας για φέτος θα είναι μια διοργάνωση αποκλειστικά του Συλλόγου Δρομέων, χωρίς υποστήριξη από το Δήμο, την Περιφέρεια, χορηγούς , εθελοντές , λοιπούς φορείς και οι δρομείς  θα τρέξουν με αποκλειστική δική τους ευθύνη.  
Κατά τη διαδρομή θα υπάρξει τροφοδοσία με νερά, ισοτονικά και μπανάνες για όσους αθλητές δεν θα έχουν δικό τους εξοπλισμό . Δεν υπάρχει όριο συμμετοχών στον αγώνα, ούτε κόστος συμμετοχής.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικοι, άντρες, γυναίκες, είτε είναι μέλη του Συλλόγου ή ανεξάρτητοι δρομείς. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες και μόνο  ο πρώτος άντρας και η πρώτη γυναίκα θα πάρουν κάποιο έπαθλο. Όλοι όσοι τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα του αγώνα. ΔΕΝ θα διεξαχθούν  οι παράλληλοι αγώνες  5 χιλιομέτρων και αγώνες για παιδιά .
Του χρόνου ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά και πλήρες προγράμματος.
 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ.6945723124 Χάρης Πρεντάνος