Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά για τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 07:38

Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά για τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων

Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά για τον Α.Γ.Σ. Επτανήσων. Τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής άρχισαν τις προπονήσεις από 1η Σεπτέμβρη, μαζί με τα νεότερα μέλη της ομάδας ενώ τα τμήματα γενικής γυμναστικής θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις από 1η Οκτώβρη.

Στο Σύλλογο λειτουργούν τμήματα Γενικής Γυμναστικής, από ηλικία 4 ετών, τα οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κεφαλονιάς και την Περιφερειακή Ενότητα Κεφ/νίας, καθώς επίσης και σε άλλα Φεστιβάλ Γυμναστικής στην Ελλάδα. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία τμήματα, συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Γυμναστράδες, εκπροσωπώντας τη χώρα και το νησί μας στο εξωτερικό.

Οι αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Πρόεδρος του Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ από το 1988 είναι ο κ.Σταύρος Μπασιαρδής ο οποίος δηλώνει υπερήφανος για όσα έχει καταφέρει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια. Οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο και ο σύλλογος από την πλευρά του  κάνει ότι καλύτερο μπορεί για αυτά.

Οι εγγραφές λοιπόν ξεκινούν από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου και καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» στην αίθουσα Γυμναστικής και ώρες 18.00-20.00.

            ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 τηλ. 2671024830 & 6972286504

(υπεύθυνη προπονήτρια Μπαρτκόβσκα Μποζένα)

Capture copy copy copy copy




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ