Το μήνυμα των χάλκινων Παίδων του ΝΟΑ στους συνομηλίκους τους: «Αφήστε τα ξενύχτια και τα λάπτοπ & στραφείτε στον αθλητισμό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 16:02

Το μήνυμα των χάλκινων Παίδων του ΝΟΑ στους συνομηλίκους τους: «Αφήστε τα ξενύχτια και τα λάπτοπ & στραφείτε στον αθλητισμό»

Μεγάλη επιτυχία και χαρά για τα Κεφαλονιτόπουλα του ΝΟΑ, τα οποία κατέκτησαν από δύο χάλκινα μετάλλια με τα Εθνικά μας χρώματα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Βίσεγκραντ Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η χαρά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν ακούγοντας  να μιλάνε καταλαβαίνει κανείς πόσο «προσγειωμένοι» είναι και πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.

Ο Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και ο Νίκος Μητρόπουλος, κατέκτησαν την 3η θέση και μαζί το χάλκινο μετάλλιο σε δύο αγωνίσματα της Κωπηλασίας :

Την 3η θέση στην (δίκωπο) 2000μ. στην Κατηγορίας Παίδων. Κατά σειρά τερμάτισαν και κατέκτησαν μετάλλια η Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα σε σύνολο οκτώ χωρών.

Την 3η θέση στην  (οκτάκωπο) 2000μ. Κατηγορίας Παίδων.  Κατά σειρά τερμάτισαν και κατέκτησαν μετάλλια η Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και πάλι  σε σύνολο οκτώ χωρών.

Οι ίδιοι παραμένουν… ψύχραιμοι παρά την σημαντική επιτυχία τους και δίνουν το σύνθημα για την συνέχεια. Μάλιστα παροτρύνουν τους συνομηλίκους τους  να αφήσουν τα… ξενύχτια και τα… λάπτοπ και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Παρακάτω οι δηλώσεις τους

https://www.youtube.com/watch?v=DEFEdy0nW7I

Για την επιτυχία τους μίλησε και ο προπονητής του ΝΟΑ στην Κωπηλασία  Παύλος Γαβριηλίδης

https://www.youtube.com/watch?v=YhNsbB0ec2c

Το μήνυμά του έστειλε και ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος

https://www.youtube.com/watch?v=pYGD60m4H4s

Δεν τα κατάφεραν, αλλά έχουν το μέλλον μπροστά τους

Οι Χρήστος Κουστουμπάρδης και  Μανώλης Γκαβός μαζί με την Μαρία Κουνάδη συμμετείχαν στις δοκιμασίες Επιλογής Αθλητών Κωπηλασίας για την κατάρτιση της Εθνικής Ομάδας, αλλά λόγω ατυχιών δεν τα κατάφεραν να επιλεγούν. Θα έχουν όμως και την επόμενη χρονιά τη δυνατότητα στην κατηγορία τους να συμμετέχουν στις δοκιμασίες για την επιλογή τους

Παρακάτω οι δηλώσεις τους

https://www.youtube.com/watch?v=MyhsEuhbtAo

DSC 0067DSC 0070DSC 0072

Τα μετάλλια του Βαλκανικού Πρρωταθλήματος

DSC 0076DSC 0082

Όλο το τιμ των Παίδων του ΝΟΑ που βρέθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας μαζί με τον προπονητή Παύλο Γαβριηλίδη

DSC 0084

Ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος

DSC 0087

Οι δύο χάλκινοι Παίδες του ΝΟΑ Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και Νίκος Μητρόπουλος

DSC 0090

Η Μαρία Κουνάδη


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ