Το μήνυμα των χάλκινων Παίδων του ΝΟΑ στους συνομηλίκους τους: «Αφήστε τα ξενύχτια και τα λάπτοπ & στραφείτε στον αθλητισμό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 16:02

Το μήνυμα των χάλκινων Παίδων του ΝΟΑ στους συνομηλίκους τους: «Αφήστε τα ξενύχτια και τα λάπτοπ & στραφείτε στον αθλητισμό»

Μεγάλη επιτυχία και χαρά για τα Κεφαλονιτόπουλα του ΝΟΑ, τα οποία κατέκτησαν από δύο χάλκινα μετάλλια με τα Εθνικά μας χρώματα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (Βίσεγκραντ Βοσνία – Ερζεγοβίνη. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Η χαρά γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν ακούγοντας  να μιλάνε καταλαβαίνει κανείς πόσο «προσγειωμένοι» είναι και πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν.

Ο Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και ο Νίκος Μητρόπουλος, κατέκτησαν την 3η θέση και μαζί το χάλκινο μετάλλιο σε δύο αγωνίσματα της Κωπηλασίας :

Την 3η θέση στην (δίκωπο) 2000μ. στην Κατηγορίας Παίδων. Κατά σειρά τερμάτισαν και κατέκτησαν μετάλλια η Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα σε σύνολο οκτώ χωρών.

Την 3η θέση στην  (οκτάκωπο) 2000μ. Κατηγορίας Παίδων.  Κατά σειρά τερμάτισαν και κατέκτησαν μετάλλια η Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και πάλι  σε σύνολο οκτώ χωρών.

Οι ίδιοι παραμένουν… ψύχραιμοι παρά την σημαντική επιτυχία τους και δίνουν το σύνθημα για την συνέχεια. Μάλιστα παροτρύνουν τους συνομηλίκους τους  να αφήσουν τα… ξενύχτια και τα… λάπτοπ και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Παρακάτω οι δηλώσεις τους

Για την επιτυχία τους μίλησε και ο προπονητής του ΝΟΑ στην Κωπηλασία  Παύλος Γαβριηλίδης

Το μήνυμά του έστειλε και ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος

Δεν τα κατάφεραν, αλλά έχουν το μέλλον μπροστά τους

Οι Χρήστος Κουστουμπάρδης και  Μανώλης Γκαβός μαζί με την Μαρία Κουνάδη συμμετείχαν στις δοκιμασίες Επιλογής Αθλητών Κωπηλασίας για την κατάρτιση της Εθνικής Ομάδας, αλλά λόγω ατυχιών δεν τα κατάφεραν να επιλεγούν. Θα έχουν όμως και την επόμενη χρονιά τη δυνατότητα στην κατηγορία τους να συμμετέχουν στις δοκιμασίες για την επιλογή τους

Παρακάτω οι δηλώσεις τους

Τα μετάλλια του Βαλκανικού Πρρωταθλήματος

Όλο το τιμ των Παίδων του ΝΟΑ που βρέθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας μαζί με τον προπονητή Παύλο Γαβριηλίδη

Ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος

Οι δύο χάλκινοι Παίδες του ΝΟΑ Κλέαρχος Κουστουμπάρδης και Νίκος Μητρόπουλος

Η Μαρία Κουνάδη


Ετικέτες: