Της άξιζε να «Χ»αρεί

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 18:20

Της άξιζε να «Χ»αρεί

Πραγματικά θα ήταν κρίμα για την προσπάθεια που έχει κάνει 10 μήνες τώρα η Εικοσιμία να τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς αγωνιστικούς βαθμούς. Διότι ναι μεν είχε πάρει στα χαρτιά τα τρίποντα από τα παιχνίδια όπου οι αντίπαλοι είχαν εγκαταλείψει, είχε χάσει και στα χαρτιά την ισοπαλία με τις Βρασιές και δεν είχε καταφέρει από εκεί και έπειτα να χαρεί. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής


Κόντρα στην Αχαϊκή ήρθε ο πρώτος πόντος, έστω και καθυστερημένα στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 που πήρε δικαιότατα η ομάδα από τη Λειβαθώ.


Και αν συνυπολογίσει ότι αυτό το αποτέλεσμα ήρθε με πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα της που θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας τότε αυτόματα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.
Στο δια ταύτα, η Εικοσιμία είχε ενέργεια και τσαμπουκά και έναν Αννινο να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του με τα χρώματα της ομάδας. Μάλιστα, ο Αννινος απέκρουσε και πέναλτι στο 66' του Νιφορά. Η Αχαϊκή πάντως βρήκε τρόπο να προηγηθεί με τον Νιφορόπουλο στο 80', ωστόσο αμέσως μετά ο Πολλάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι ( το πρώτο για την Εικοσιμία στη σεζόν!)και ο Πάνος Κορσιάνος δεν λάθεψε γράφοντας το 1-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.


Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες. Πρώτα αποβλήθηκε ο Γεωργόπουλος για την Εικοσιμία στο 50' για επικίνδυνο παιχνίδι και εν συνεχεία ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής Καλιακμάνη γιατί έβριζε φίλαθλους της Εικοσιμίας.


• Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει για 15 λεπτά, διότι ο επόπτης υπέστη τράβηγμα στη γάμπα.
• Δυο περιστατικά τραυματισμών σημειώθηκαν στον αγώνα, το επόπτη και ανθρώπου του γηπέδου και τα δυο αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τον γιατρό και τον Εθελοντή Σαμαρείτη που ήταν στο γήπεδο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (Ζησιμάτος): Αννινος , Τζωρτζάτος, Κονόμις (63' Ψαριανός), Μινέτος Χρ., Στεφανάτος, Μινέτος Γ. Πολλάκης, Κουλάκης, Γεωργόπουλος, Ντουκάι, Κορσιάνος Π. (90' Κόρμαλης).
ΑΧΑΪΚΗ: Καλιακμάνης, Γκοτσούλιας. Μπουρδανιώτης, Λαζανάς, Μπεκίρης, Νιφοράς Π. του Παντελή , Νιφορόπουλος (40' Γερασιμόπουλος), Φίλιππας, Νιφοράς Π. του Δημητρίου (10' Ανδριέλος), Δημητρακόπουλος, Μικελάτος (67' Παπαδημητρίου).




00 inkefalonia general ad 300X250