Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών των Arsenal Soccer Schools - Συμμετοχή και απο την Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 07:29

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών των Arsenal Soccer Schools - Συμμετοχή και απο την Κεφαλονιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητών των Arsenal Soccer Schools για την αθλητική σεζόν 2014-15, το οποίο διεξήχθη από τις 29 έως τις 31 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου AFC στο Χαλάνδρι.

Περίπου 50 προπονητές ταξίδεψαν από πολλές περιοχές της Ελλάδας, (μεταξύ αυτών και απο την Κεφαλονιά -  Δημήτρης Ζησιμάτος, Δήμος Παντελιός) αλλά και από την Κύπρο, για να παρακολουθήσουν από κοντά το προπονητικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο κ. Ton de Hoop, καθηγητής προπονητών της Ολλανδικής Βασιλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (KNVB) και συνεργάτης των Arsenal Soccer Schools σε Ελλάδα και Κύπρο με ειδίκευση στην ανάπτυξη ταλέντων, σε συνεργασία με τον κ. Λάκη Παπαϊωάννου, τεχνικό διευθυντή των σχολών.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι προπονητές παρακολούθησαν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού με πάσες (passing game) και την τακτική λειτουργία μιας ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε και στα διάφορα εργαλεία εκμάθησης που διαθέτει ένας προπονητής ώστε να προσεγγίσει τους νεαρούς αθλητές της ομάδος του αποτελεσματικότερα.

Οι Arsenal Soccer Schools ευχαριστούν όλους τους προπονητές για τη συμμετοχή τους, καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα επίδειξης και βοήθησαν να υλοποιηθεί το προπονητικό σεμινάριο.




00 inkefalonia general ad 300X250