Σοκαρισμένοι οι πολίστες και ο προπονητής του Ολυμπιακού με το συμβάν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 11:15

Σοκαρισμένοι οι πολίστες και ο προπονητής του Ολυμπιακού με το συμβάν

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο www.sport-fm.gr εκφράζοντας την ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις των παικτών: «Όταν έγινε η έκρηξη, ξυπνήσαμε όλοι σοκαρισμένοι και είδαμε το πούλμαν της ομάδας να έχει καεί ολοσχερώς. Μάλιστα, πέντε λεπτά μετά την πυρκαγιά, κατέφθασαν δύο άτομα που διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς. Φανταστείτε η έκρηξη να είχε συμβεί πέντε λεπτά αργότερα».


Επιπλέον εξέφρασε φόβους ότι πρόκειται για αντίποινα για την επίθεση που δέχθηκε την Πέμπτη το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενώ μετέβαινε στο ΣΕΦ για το πρώτο ματς της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό: «Από την Τετάρτη που βρισκόμαστε εδώ υπήρχαν 'ενοχλήσεις' από οπαδούς του Παναθηναϊκού και το λέω αυτό γιατί έφεραν διακριτικά της ομάδας τους. Δεν γνωρίζω αν έκαναν αυτοί κάτι τέτοιο, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για αντίποινα για όσα συνέβησαν την Πέμπτη στο λεωφορείο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, παρά μόνο ότι τέτοια γεγονότα δεν έχουν θέση στον ελληνικό αθλητισμό. Δεν φταίνε σε τίποτα οι παίκτες μιας ομάδας. Αν θέλουν να κάνουν τέτοιο ας δώσουν ένα ραντεβού και ας πέσουν όλοι μαζί σε μια... θάλασσα».

Ο Ολυμπιακός, που αποκλείστηκε την Παρασκευή στον ημιτελικό από την Βουλιαγμένη, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το νησί του Ιονίου στις 8:30 το πρωί με προορισμό τον Πειραιά, όπως και τελικά έγινε με... άλλο πούλμαν που τους παραχώρησε ο Δήμος Αργοστολίου.

Πρωτοφανές το συμβάν σε διοργάνωση υδατοσφαίρισης.

Οι Αρχές του νησιού ανησυχούν αρκετά για την επίθεση αυτή, ενώ κάποιοι την συνδέουν με την επίθεση που έγινε στο πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού πριν τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ