Καλύτερα δεν γίνεται! Κλήρωση "λουκούμι" για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2014 14:47

Καλύτερα δεν γίνεται! Κλήρωση "λουκούμι" για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Αστέρα

Ευχάριστα νέα ήρθαν από την Ελβετία για τους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας στα πλέι οφ του Europa League. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ (Δανία), ο ΠΑΟΚ την Ζίμπρου Κισινάου (Μολδαβία) και ο Αστέρας Τρίπολης της Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Τα καλά νέα ήρθαν από νωρίς στη Νιόν της Ελβετίας αφού ο Αστέρας Τρίπολης που είχε τους πιο δύσκολους αντιπάλους, απέφυγε τα... μεγαθήρια και θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ (το εκτός έδρας ματς δεν θα γίνει στο Ισραήλ). Οι Αρκάδες υποδέχονται τους Ισραηλινούς στις 21 Αυγούστου και στις 28 είναι η ρεβάνς.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είχαν έτσι κι αλλιώς βατούς αντιπάλους αλλά η κλήρωση ήταν εξαιρετική αφού απέφυγαν τις πιο επικίνδυνες ομάδες. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Μίντιλαντ. Το πρώτο ματς θα γίνει στη Λεωφόρο στις 21 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Δανία μία εβδομάδα αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ θα προβληματιστεί, θεωρητικά, περισσότερο με το ταξίδι στο Κισινάου παρά με την ομάδα που αντιμετωπίζει. Η Ζίμπρου θα βρεθεί στο δρόμο του με το πρώτο ματς να γίνεται στη Μολδαβία και η ρεβάνς στην Τούμπα.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση

newsit.gr




00 inkefalonia general ad 300X250