Περιπλέκεται το μυστήριο με την υγεία της Serena Williams μετά την κατάρρευση στο Γουίμπλεντον

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 20:22

Περιπλέκεται το μυστήριο με την υγεία της Serena Williams μετά την κατάρρευση στο Γουίμπλεντον

Η Serena Williams βρίσκεται στο Σακραμέντο της Αμερικής για να λάβει μέρος στο Bank of the West Classic και δήλωσε έτοιμη να επανέλθει στα κορτ, αλλά δεν έδωσε και πολλές λεπτομέρειες για την κατάρρευση της στο Γουίμπλετον "Ήμουν πολύ πολύ άρρωστη. Τις επόμενες τρεις μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Φοβήθηκα. Όταν χάνεις σε ένα τουρνουά συνήθως φεύγεις. Δεν θέλεις να είσαι εκεί γύρω. Φεύγεις. Εγώ έμεινα μέχρι να τελειώσει το τουρνουά, δεν με άφησαν οι γιατροί να φύγω", ήταν τα λόγια της 33χρονης τενίστριας, που θα παίξει με την Καρολίνα Πλίσκοβα, στην πρώτη της εμφάνιση μετά το συμβάν στο Γουίμπλεντον.

Η ίδια παρακολούθησε αργότερα τον εαυτό της να κάνει τέσσερα double fault και να εγκαταλείπει το κορτ. "Σκεφτόμουν, είμαι εγώ αυτή; Τι συνέβη; Θεέ μου! Αλλά είναι η πάλη μέσα μου. Δεν θέλω ποτέ να σταματήσω. Δεν τα παρατάω. Η Βίνους σχεδόν μου έδωσε μπουνιά. Είμαι η μεγάλη σου αδερφή και σου λέω να φύγεις από το κορτ, μου έλεγε. Κι εγώ της έλεγα ότι μπορούσα να τα καταφέρω".

Τι συνέβη, όμως; "Έχω σκεφτεί διάφορα πράγματα. Διάφορα περνούν από το μυαλό μου. Θα κάνω πολλά τεστ στο τέλος της σεζόν και θα δούμε. Πολλά έχουν συμβεί στην οικογένειά μου και πρέπει να είμαι σίγουρη".

Μετά το Γουίμπλεντον η Σερένα πήγε στην Κροατία όπου συνδύασε προπόνηση και διακοπές. "Έχω δουλέψει σκληρά. Τρέξιμο, κολύμπι και άλματα στον ωκεανό για να αποφύγω τους καρχαρίες. Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα και χαίρομαι που είμαι εδώ". Η Αντζελίκ Κέρμπερ που παρακολούθησε προπόνηση της Αμερικανίδας, πάντως, ήταν κατηγορηματική:

"Σίγουρα επέστρεψε"...

newsit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=kZeAQRhb66U




00 inkefalonia general ad 300X250