Σεμινάριο μπάσκετ ΑΣΚ: «Μαθήματα» μπάσκετ από ένα εξπέρ!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 17:59

Σεμινάριο μπάσκετ ΑΣΚ: «Μαθήματα» μπάσκετ από ένα εξπέρ!

Μπασκετική γνώση που δεν την συναντάς συχνά μοίρασε και σήμερα το πρωί ο προπονητής Σάκης Δέλιος (Μέλος του ΣΕΠΚ Υπεύθυνος του Total Basketball Development ), στο προπονητικό τριήμερο που πραγματοποιεί για τις ακαδημίες του ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Ο κόουτς Δέλιος, έχοντας χιλιάδες ώρες μπασκετική προπονητικής εμπειρίας και σε επίπεδο σκάουτινγκ, προσπάθησε - και τα κατάφερε- να μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά του μπάσκετ τους αθλητές του ΑΣΚ. Άλλωστε και μόνο η έλευσή του στην Κεφαλονιά γι΄αυτό το σεμινάριο, αποτελεί επιτυχία για τον ΑΣΚ, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε το σωματείο της Κεφαλονιάς να μεταβεί και να ακούσει τα όσα ενδιαφέροντα είχε να διδάξει.

Το παρών στις προπονήσεις δίνει φυσικά και ο προπονητής του ΑΣΚ Πάνος Ματιάτος, που συνέβαλε στην έλευση του Σάκη Δέλιου στην Κεφαλονιά μαζί με τον γενικό διευθυντή της ομάδας Θανάση Μουϊκη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σεμιναρίου μπάσκετ έχει ως εξής

ΑΠΟΓΕΥΜΑ 19.00-21.00

Προπόνηση Επαγγελματικής Ομάδας – Αρχές Παιχνιδιού (Παιδικό Εφηβικό)

Κυριακή 20.7

ΠΡΩΪ

9.00-10.00: Συζήτηση με προπονητές

10.00-12.00: Προπόνηση Παμπαίδων – μίνι

Παρακάτω οι δηλώσεις των προπονητών

Οι έφοροι του ΑΣΚ Ράνια Πολλάκη και Γιώργος Γιαννάτος, με τον γενικό διευθυντή του Συλλόγου Θανάση Μουίκη που κρατά τις βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου

Ο Σάκης Δέλιος με τον προπονητή του ΑΣΚ Πάνο Ματιάτο

Ο Σάκης Δέλιος με τον έφορο του ΑΣΚ Γιώργο Γιαννάτο


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…