Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στους αγώνες πολεμάω για την πατρίδα μου. Και σφαίρα να δεχθώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 14:34

Μιχάλης Ζαμπίδης: «Στους αγώνες πολεμάω για την πατρίδα μου. Και σφαίρα να δεχθώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω»

Αλήθεια είναι πως δεν συναντάς κάθε μέρα έναν αθλητή που έχει αναδειχθεί 14 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής... Και ειδικά στην Κεφαλονιά! Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ωστόσο, ήρθε στο νησί μας και ετοιμάζεται να μοιραστεί τα μυστικά που τον ανέβασαν στην κορυφή του Παγκόσμιου Kick Boxing. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο "Iron Mike" (Σιδερένιος Μιχάλης) όπως είναι το προσωνύμιο του, έδωσε σήμερα το μεσημέρι στο café "Polo" του Αργοστολίου μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στην σπουδαία καριέρα του, αλλά και στον σκοπό της επίσκεψής του στην Κεφαλονιά.

Μαζί του στο πάνελ, βρέθηκαν ο προπονητής του τμήματος Kick Boxing του γυμναστηρίου Genesis Health Club , Νίκος Σπυράτος, η ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Ευαγγελία Θεοτοκάτου, αλλά και η εντυπωσιακή σε εμφάνιση μάνατζέρ του Τόνια Φουσέκη.

Ο Μιχάλης βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας σε διάφορες γωνιές του πλανήτη και μαζεύοντας τίτλους και σήμερα το απόγευμα στις 6 θα βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου για να διδάξει στο σεμινάριο του Kick Boxing, το οποίο σαν στόχο έχει την προώθηση του αθλήματος και την γνωριμία του κοινού της Κεφαλονιάς.

«Η τεράστια αγάπη μου για το Kick Boxing με έκανε Παγκόσμιο πρωταθλητή» ήταν μία από τις κουβέντες του, θέλοντας να δώσει έτσι το στίγμα της σκληρής δουλειάς, αλλά και της αγάπης που έχει για το άθλημα.

«Αγωνίζομαι για τις αξίες μου και μέσα στις αξίες μου είναι η πατρίδα μου. Βγαίνω με την ελληνική σημαία στην καρδιά μου. Πολεμάω και για τους έλληνες και θέλω να τους κάνω πάντα χαρούμενους. Και σφαίρα να δεχθώ, πρώτα θα κερδίσω και μετά θα πέσω» ήταν τα λόγια του Iron Mike για το συναίσθημά του πάνω στα ρινγκ.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, όπως θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε παρακάτω, μίλησε αναλυτικά για την προετοιμασία του πριν τους μεγάλους αγώνες, για το τι τον ώθησε να ασχοληθεί με το Kick Βοxing, για τις μεγάλες νίκες της καριέρας του και έδωσε μία πρώτη γεύση για αυτά που θέλει να «περάσει» σήμερα το απόγευμα στους μικρούς αθλητές που θα έρθουν να τον παρακολουθήσουν στο Αργοστόλι στο σεμινάριο στο οποίο λαμβάνει μέρος.

Ακούστε παρακάτω όλη την συνέντευξη Τύπου του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη


Audio and voice recording >>

DSC 0572DSC 0577DSC 0578DSC 0580DSC 0581DSC 0584DSC 0586DSC 0589DSC 0592




00 inkefalonia general ad 300X250