ΑΣΚ - ΝΕΟΛ: Ατομικές και ομαδικές διακρίσεις Κεφαλονιτών στο SBC Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 14:15

ΑΣΚ - ΝΕΟΛ: Ατομικές και ομαδικές διακρίσεις Κεφαλονιτών στο SBC Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου! (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή του ΑΣΚ και του ΝΕΟΛ στο «Salonica Basketball Camp» του Θεόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη το οποίο φέτος τίμησε με την παρουσία του και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Όλοι οι αθλητές μας διακρίθηκαν τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνιστικά κομμάτια, σε ένα Camp που συμμετείχαν συνολικά 120 αθλητές της μπασκετικής νεολαίας από Ελλάδα & Κύπρο. Στην αποστολή συμμετείχαν συνολικά 17 αθλητές (12 από τον ΑΣΚ και 5 από τον ΝΕΟΛ).

Αποκορύφωμα της πολύ καλής παρουσίας των αθλητών μας, ήταν η διάκριση του αθλητή Μουίκη Γιάννη του ΑΣΚ ως καλύτερος σουτέρ στο Shoοting Camp το οποίο και παρακολούθησε παρατείνοντας την παραμονή του εκεί κατά δύο ημέρες και του Σπύρου Θεοδωράτου του ΑΣΚ ο οποίος έχασε για έναν μόλις ψήφο τον τίτλο του MVP. Να σημειωθεί ότι το πολύ αξιόλογο Shoοting Camp γίνεται με μεγάλη ένταση από τον Αμερικανό προπονητή και τους συνεργάτες του διδάσκοντας καρέ-καρέ την μηχανική του σουτ. Ο κάθε αθλητής βιντεοσκοπείτε και βλέπει τα λάθη του, η προπόνηση είναι κομμένη σε δεκάδες ασκήσεων με διαφορετικές κινήσεις με και χωρίς την μπάλα εκτελώντας χιλιάδες σουτ με μεγάλη ταχύτητα.

Φεύγοντας τα παιδιά εκτός από τις καλύτερες εντυπώσεις, πήραν μαζί τους αναμνηστικά δώρα, μπλουζάκια, μπάλες, τα διπλώματα συμμετοχής, οι διακριθέντες τα έπαθλά τους, καθώς και ο καθένας την καρτέλα αξιολόγησης που θα τον βοηθήσει στην μπασκετική του εξέλιξη.

Με το χαμόγελο της ικανοποίησης και με τον αέρα της καινούργιας μπασκετικής εμπειρίας τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου με τους φίλους που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του Camp.

Ο ΑΣΚ ευχαριστεί τους προπονητές, Πάνο Ματιάτο, Μάρκο Τζουγανάτο, και την έφορο του Ράνια Πολλάκη για την υπεύθυνη παρουσία τους δίπλα στα παιδιά. Το Camp παρακολούθησε τις τρεις τελευταίες ημέρες και ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Μουίκης Θανάσης για δεύτερη χρονιά.


Ακόμα συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους εύχεται καλή πρόοδο. Συγχαίρει τους αξιόλογους προπονητές του SBC Camp, που η μπασκετική τους κατάρτιση, η παιδαγωγικότητά και

ο άψογος φιλικός χαρακτήρας τους κέρδισε αμέσως όλα τα παιδιά.

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς οργανωτή του SBC (για 32 χρόνια) ακούραστο γκουρού του Ελληνικού Μπάσκετ Θεόδωρο Ροδόπουλο που μέσω αυτού του Camp δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να βελτιωθούν μπασκετικά, να δουν τις δυνατότητές τους, να γνωρίσουν φίλους και να έρθουν σε επαφή με επώνυμους παίκτες και προπονητές.

Πάντα επιτυχίες ...

SAM 4441

124MOUIKIS 01MOUIKIS 02

Ο Γιάννης Μουϊκης διακρίθηκε στο shooting camp

MOUIKIS 03MOUIKIS 04SAM 4238

Οι προπονητές Μάρκος Τζουγανάτος (δεξιά) και Πάνος Ματιάτος παρακολουθούν τις προπονήσεις

SAM 4254SAM 4273SAM 4277SAM 4300SAM 4303SAM 4304SAM 4321SAM 4322

Σε πλήρη παράταξη αθλητές του SBC Camp και προπονητές!

SAM 4328SAM 4343SAM 4350

Η αποστολή του ΑΣΚ - ΝΕΟΛ κάτω απο τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης

SAM 4400SAM 4405

Το camp τ/ίμησε φέτος με την παρουσία του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης

SAM 4408

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μαζί με την έφορο του ΑΣΚ Ράνια Πολλάκη

SAM 4413SAM 4416

 

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος διδάσκει τα παιδιά

xanth2

Το μπασκετικό μουσείο της ΧΑΝΘ κέρδισε όσους το επισκέφθηκαν

xanth3xanth4xanth 1


Ετικέτες: