Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 23:01

Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκα!

Στον... αστερισμό της διεκδίκησης του δεύτερου τίτλου του στην Euroleague, ο Ολυμπιακός κατέχει πλέον τη δική του περίοπτη θέση, μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και την πανάξια νίκη που πήρε επί της Μπαρτσελόνα με 68-64.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς με τον Βασίλη Σπανούλη εκτελεστή, αρχηγό και οδηγό, παρέσυραν στο πέρασμά τους τα «αστέρια» της Μπαρτσα, τα... έσβησαν από τον ουρανό της Κωνσταντινούπολης και πήραν τη θέση τους, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεγαλύτερη –κυριολεκτικά- έκπληξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αυτή της πρόκρισής τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Ποιος περίμενε, άλλωστε, με την έναρξη της Euroleague να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι αυτό τον άθλο; Ποιος περίμενε ότι θα εξασφάλιζαν την πρόκριση στο Final 4; Και όμως. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο Ολυμπιακός πέτυχε το ακατόρθωτο και το βράδυ της Κυριακής (21.00), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διεκδικήσει το δεύτερο ευρωπαϊκό του τίτλο, για να τον φέρει στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο ασταμάτητος Σπανούλης, σταμάτησε στους 21 πόντους, ο Πρίντεζης στους 14 και ο Ιβκοβιτς απολάμβανε απ' τον πάγκο, τα κατορθώματα όλων των παικτών που έριξε στη μεγάλη μάχη. Κανένας δεν υστέρησε. Απαντες κατέθεσαν ψυχή μέσα στο παρκέ και πανάξια οδήγησαν τον Ολυμπιακό στον τελικό της Κυριακής. Και γι' αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Πηγή: onsport.gr

https://www.youtube.com/watch?v=yj1NBsjrEjA

https://www.youtube.com/watch?v=_JgoKbrmwuU