ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Ιγουαΐν πρώτος σκόρερ, στα ημιτελικά η Βραζιλία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 14:25

ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Ιγουαΐν πρώτος σκόρερ, στα ημιτελικά η Βραζιλία

Δύο μέρες έμειναν για την έναρξη της κορυφαίες γιορτής του ποδοσφαίρου, του Μουντιάλ, που φέτος θα λάβει χώρα στη Βραζιλία.

Το Betarades.gr από τις αρχές του μήνα έχει προτείνει ειδικά - μακροχρόνια στοιχήματα καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που είναι αρκετά πιθανές να επαληθευτούν. Το βασικό Στοίχημα μας είναι «Η Βραζιλία να φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά» σε απόδοση 1.85. Ο λόγος είναι πως διαθέτει ένα από τα καλύτερα ροστερ της διοργάνωσης και ως γηπεδούχος έχοντας το κοινό στο πλευρό της σίγουρα υπερτερεί έναντι των άλλων ομάδων. Ωστόσο και στις διασταυρώσεις αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς τυχαίνει με ομάδες που είναι στα μέτρα της (σ.σ: στους 16 μπορεί να πετύχει την Ισπανία, αλλά λογικά οι Ισπανοί θα κάνουν τα πάντα για να την αποφύγουν). Λογικά θα έχει εύκολο έργο μέχρι τα ημιτελικά που μπορεί να αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Περνάει τον όμιλο η Βοσνία - Στηρίζουμε Βέλγιο

Επόμενο δυνατό ποντάρισμα είναι πάνω στη Βοσνία να περάσει τον όμιλο σε απόδοση 1.90. Αν και είναι η πρώτη της φορά στη διοργάνωση, διαθέτει ένα καλό σύνολο όπου διψάει για διάκριση και θέλει να κάνει εκπλήξεις. Με δεδομένο αυτό αλλά και το ότι συμμετέχει σε έναν όμιλο που είναι στο χέρι της, λογικά μπορεί να περάσει στους «16».

Συνεχίζουμε και μεταφερόμαστε στον 8ο όμιλο όπου από εκεί στηρίζουμε το Βέλγιο. Πρόκειται για μία ομάδα πολύ δεμένη με φοβερή ποιότητα, και πιστεύουμε πως αυτοί οι παίκτες αν δώσουν το κάτι παραπάνω θα περάσουν εύκολα στους «16». Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι και τους «8» της διοργάνωσης με απόδοση 2.15, καθώς θα έχουν αποκλείσει μια εκ των (Γερμανίας, Πορτογαλίας, Γκανας, Αμερικής).

Ιαπωνία και Μεξικό οι… καλύτερες

Ακολουθούν δύο ειδικά στοιχήματα για τις καλύτερες ομάδες από την Ωκεανία και την Ασία, όπου επιλέγουμε την Ιαπωνία και από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική, όπου θα πάμε με το Μεξικό. Η Ιαπωνία πληρώνει απόδοση 2.00 να είναι η κορυφαία ομάδα μεταξύ των Αυστραλία, Ν. Κορέα, Ιράν και Αυστραλία καθώς διαθέτει ένα σύνολο με εμπειρία αλλά και πολύ καλή φυσική κατάσταση. Επιπλέον οι ανταγωνίστριες βρίσκονται σε πιο δύσκολους ομίλους.

 

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα στοίχημα με την καλύτερη ομάδα από την  Ήπειρο της Κεντρικής & Βόρειας Αμερικής σε απόδοση 2.10. Το Μεξικό αν και βρίσκεται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο θα μπορέσει να φτάσει σε καλύτερη θέση από την Αμερική, Κόστα Ρίκα και Ονδούρα.

Προκρίνεται για Χιλή και Ισημερινό

Πρόκριση στους «16» και απόδοση 2.00 βλέπουμε από τον 2ο όμιλο  την ομάδα της Χιλής καθώς διαθέτει αξιόλογους παίκτες και ένα διαφορετικό επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε πως θα μπορέσει να περάσει τα φαβορί του ομίλου Ισπανία, Ολλανδία.

Πρόκριση από τον 5ο όμιλο σε απόδοση 2.00 βλέπουμε για ακόμη μια ομάδα της Λατινικής Αμερικής, τον Ισημερινό. Σίγουρα αναμένεται να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε Γαλλία και Ελβετία, ωστόσο θεωρούμε πως οι «κίτρινοι» βρίσκονται στα γήπεδα της Βραζιλίας για να επαναλάβουν ότι έκαναν το 2006 και να φτάσουν όσο ψηλότερα μπορούν.

Τερματίζει στην 1η θέση η Ουρουγουάη

Το επόμενο ποντάρισμα μας θα πάει στην Ουρουγουάη και στο στοίχημα «Να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου» που πληρώνει απόδοση 2.75. Οι «σελέστε» βρίσκονται στον 4ο όμιλο έχοντας να αντιμετωπίσουν την Ιταλία, την Αγγλία και την Κόστα Ρίκα, ωστόσο διαθέτουν ένα εκπληκτικό σύνολο με τους Σουάρες και Καβάνι μπροστά να βγάζουν… φωτιές.

Στοίχημα σε σκόρερ

Κλείνουμε με προτεινόμενα στοιχήματα για σκόρερ αρχίζοντας με τον Λουκακού, που μπορεί να βγει ο Ρομέλου Λουκακού (απόδοση 3.30). Ο Βέλγος στράικερ απέδειξε και στα φιλικά πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα ευνοείται από το σύστημα που παίζει ο Βίλμοτς.

Για τα Πάντζερ αρκετά καλή είναι η απόδοση 5.25 για πρώτο σκόρερ ομάδας σε Μίροσλαβ Κλόζε και Τόμας Μίλερ. Λογικά θα είναι ένας από τους δυο και έτσι μοιράζουμε το ποντάρισμα μας καθώς τους βρίσκουμε σε ίδια απόδοση. Πολύ καλή περίπτωση για 1ο σκόρερ διοργάνωσης και σε καλή απόδοση (23.00) είναι ο Γκονσάλο Ιγουαϊν καθώς θα παίζει στην κορυφή της Αργεντινής, μίας ομάδας ικανής να φτάσει στον τελικό.

 

Τέλος από την Εθνική Ελλάδος θα πάμε με τον Βασίλη Τοροσίδη ως πρώτο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Τοροσίδης προσφέρεται σε απόδοση 23.00 και με δεδομένο πως η ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν καθαρό φορ, που σηκώνει το βάρος της επίθεσης, αλλά τα γκολ μοιράζονται σε παίκτες όλων των γραμμών, είναι πολύ πιθανό ο παίκτης που επιλέξαμε να βρίσκεται μαζί με άλλους ως πρώτος σκόρερ. Σε αυτή την περίπτωση αν τρεις παίκτες έχουν πετύχει από ένα γκολ και ανάμεσά τους είναι ο Τοροσίδης θα πληρωθούμε την απόδοση που επιλέξαμε διά 3.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Μουντιάλ 2014 και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για όλες τις ομάδες του Μουντιάλ.




00 inkefalonia general ad 300X250