ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Στηρίζουμε Ουέλβα και Σούντσβαλ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 07 Ιουνίου 2014 13:49

ΣΤΟΙΧΗΜΑ : Στηρίζουμε Ουέλβα και Σούντσβαλ

Χαμόγελα και ικανοποίηση προσέφερε η Εθνική Ελλάδος στο τελευταίο φιλικό που έδωσε πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2014. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αγώνα που είχε το χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε πριν το εναρκτήριο παιχνίδι με την Κολομβία στις 14 Ιουνίου, επικράτησε με 2-1 της Βολιβίας. Ο Φερνάντο Σάντος επιφύλασσε εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα ξεκινώντας τους Γκέκα και Κονέ που έδωσαν άλλο αέρα στην επίθεση της ομάδας. Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται σήμερα με την Αγγλία να τεστάρει δυνάμεις κόντρα στην Ονδούρα και την Αργεντινή να δίνει το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο τη Σλοβενία. Στα εγχώρια πρωταθλήματα σήμερα υπάρχει έντονη δράση στη Β’ Ισπανίας, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες και για τη Β’ Σουηδίας, την Αμερική και τη Β’ Βραζιλίας.

Διπλό με κάλυψη η Ουέλβα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το «Διπλό» Draw No Bet της Ουέλβα με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ σε απόδοση 2.25. Αμφότερες «παλεύουν» για την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά θέλουν νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για την ικανοποίηση του στόχου. Το αήττητο σερί των τελευταίων τριών αγωνιστικών (2-1-0) κρατά «ζωντανή» την Ουέλβα στη μάχη για τα πλέι οφ. Βέβαια, η «Ρέκρε» υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία με την 6η Λας Πάλμας και την 7η Κόρδοβα, στοιχείο που επιτάσσει το διπλό στο σημερινό ματς και την ταυτόχρονη... παρακολούθηση άλλων αγώνων. Σε ευρύτερο πλαίσιο, η Ουέλβα μετρά μόνο δύο νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (2-3-3), ενώ στο 1-2-4 είναι το αρνητικό σερί στα επτά τελευταία «εκτός».

Καλύπτει το χάντικαπ η Σούντσβαλ

Από τη Β’ Σουηδίας επιλέγουμε το -1 της Σούντσβαλ κόντρα στη Σιριάνσκα σε απόδοση 1.90. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Σούντσβαλ με δύο γκολ διαφορά. Αν η Σούντσβαλ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Μετά από δύο συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα, η Σούντσβαλ επέστρεψε στις επιτυχίες παίρνοντας τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Χουσκβάρνα και έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας έχοντας «μαξιλαράκι» τριών βαθμών απ’ τη δεύτερη Χάμαρμπι. Έχει το πιο πλήρες ρόστερ στη Superettan, ενώ μέχρι τώρα έχει την καλύτερη άμυνα με εννέα γκολ παθητικό, τη δεύτερη πιο δυνατή επίθεση με 20 τέρματα, ενώ στην έδρα της ο απολογισμός της είναι τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Με Draw No Bet το Σιάτλ

Κλείνουμε τα προγνωστικά από το ποδόσφαιρο με το «Διπλό» Draw No Bet του Σιάτλ κόντρα στο Σικάγο σε απόδοση 2.02. Μόνο για ένα ημίχρονο ζορίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σολτ Λέικ η ομάδα του Σμιντ, αφού στην επανάληψη βρήκε περισσότερους χώρους και κατάφερε από νωρίς να "καθαρίσει" τους τρεις βαθμούς, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο μισάωρο της συνάντησης. Επέστρεψε έτσι άμεσα στις νίκες μετά τη "στάση" στο Βανκούβερ, με τη νίκη αυτή να είναι και η έβδομη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχασε μόνο μία φορά. Συνεχίζει έτσι στην κορυφή της Δύσης και δη από το +4, όπως επίσης και με την καλύτερη συγκομιδή σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Τα 21 γκολ παθητικό πάντως που έχει συνιστούν και τη χειρότερη επίδοση στην πρώτη τετράδα και των δύο περιφερειών.

Αντιδρά η Βαλένθια και ισοφαρίζει σε 1-1 την Μπαρτσελόνα

Από το Μπάσκετ επιλέγουμε τη νίκη της Βαλένθια κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε απόδοση 2.10. Όπως φαίνεται η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να μη συναντήσει προβλήματα για την πρόκριση στον τελικό. Πήρε το πλεονέκτημα έδρας και τώρα χρειάζεται ακόμα δύο νίκες για να προκριθεί. Η Βαλένθια δείχνει κουρασμένη και γυμνή στη ρακέτα αφού οι Λίστσουκ και Τριγκέρο δεν μπορούν να αναπληρώσουν τον Ντούβπλιεβιτς. Μην ξεχνάμε ότι η Βαλένθια έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς επειδή κατέκτησε το Eurocup 2014. Πάντως είναι πολύ δύσκολο για την Βαλένθια να κάνει τόσο κακό παιχνίδι σε δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι. Δεν ήταν τυχαία η δεύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 33-3 και την δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από τα αξεπέραστα νούμερα της Ρεάλ. Όλο το ρόστερ που έχει στα χέρια του Περάσοβιτς είναι ικανό για νίκη σήμερα. Λόγω της μεγάλης διαφοράς που νίκησε η Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα σήμερα εμφανίζεται ως φαβορί ενώ προχθές ήταν outsider. Αναμένουμε απόψε την Βαλένθια να αντιδράσει καλύτερα και να ισοφαρίσει 1-1 στις νίκες. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει να χάσει πολλά αφού η σειρά στη συνέχεια πάει στην Βαρκελώνη όπου μπορεί να κάνει τις δύο νίκες και να κλείσει τη σειρά. Επομένως η επιλογή είναι η νίκη της Βαλένθια.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για την Εθνική Αγγλίας, την Εθνική Ουρουγουάης και την Εθνική Ισπανίας.




00 inkefalonia general ad 300X250