Τοφάλεια 2014: Πρώτος στο ύψος ο Γεράσιμος Μουίκης!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 20:30

Τοφάλεια 2014: Πρώτος στο ύψος ο Γεράσιμος Μουίκης!

Την πρώτη θέση στο άλμα σε ύψος ανδρών κατέκτησε ο Γεράσιμος Μουίκης στο πρώτο Γκραν Πρί στίβου της χρονιάς , «Τοφάλεια 2014», που έγιναν στην Πάτρα την Τετάρτη 21 Μαΐου. Ο αθλητής της Γ.Ε Κεφαλληνίας συνέχισε την ανοδική του πορεία κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 1.84, το οποίο πέρασε με την πρώτη, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που θα γίνει στη Λάρισα. Θετικά σχόλια για τον Μουίκη ακούστηκαν και από τους ομοσπονδιακούς προπονητές του ΣΕΓΑΣ που βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για τους αγώνες.  

Στα Τοφάλεια έγιναν αξιοσημείωτες επιδόσεις όπως αυτή του Μιχάλη Σταματόγιαννη στη σφαιροβολία, που με 20.06μ έπιασε το όριο για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

http://www.segas.gr/index.php/el/news/549-o-mixalis-stamatogiannis-epiase-to-orio-gia-zyrixi

Θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης τη συμμετοχή της Γ.Ε.Κ με 13 αθλητές στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που έγινε το Σάββατο 17/5 στην Πάτρα, από τους οποίους ξεχώρισαν η Μελίνα Λορκίδη που ήρθε 1η στο ύψος και η ομάδα 4Χ80 παμπαίδων που πήρε την 3η θέση.