Το νέο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 12:57

Το νέο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Nέο ΔΣ απέκτησε το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός, μετά μια ΓΣ διάρκειας δύο ωρών. Στη διαδικασία εξελέγησαν 19 μέλη και απομένει ακόμα ένα, το 20ο, που θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Σαφώς, ξεχωρίζει η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την ενεργή ενασχόληση του με την ΠΑΕ, ακόμα και μετά την ίδρυση του σωματείου λαϊκής βάσης.

Τα 19 μέλη είναι οι: Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει πρώτη φορά την Τετάρτη στις 12:00, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί ο πρόεδρος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει μαζέψει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος στήριξε τον Ελληνα επιχειρηματία και έκανε έκκληση για στήριξη της προσπάθειας.

Ο Έλληνας εφοπλιστής μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι και οι συνθήκες πολύ δύσκολες. Δεν θα χωράνε στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού , η Λεωφόρος είναι η καρδιά μας. Θα δοθεί συνέντευξη ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Δεν έχω την εμπειρία και τη δυνατότητα για τα συμβόλαια. Πρώτο μέλημα είναι η οικονομική κρίση και μετά τα υπόλοιπα».