Νίκη - πρόκριση στους τελικούς των σχολικών αγώνων για τον Σωτήρη Καγκαρά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 07:54

Νίκη - πρόκριση στους τελικούς των σχολικών αγώνων για τον Σωτήρη Καγκαρά

Την Τρίτη 8/4 πραγματοποιήθηκε η Β φάση των σχολικών αγώνων στίβου, σε 7 ομίλους σε όλη τη χώρα. Στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ο Σωτήρης Καγκαράς του 1ου Λυκείου Αργοστολίου κέρδισε την 1η θέση στο άλμα τριπλούν, με ατομικό ρεκόρ 13.84μ. και προκρίθηκε στην τελική φάση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 6-7 Μαίου. Ο αθλητής της Γ.Ε.Κ, που γυμνάζεται με τον Βασίλη Μεταξά, έδειξε ότι στην Αθήνα μπορεί να κάνει άλματα πάνω από 14 μέτρα και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο και μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στην Πάτρα αγωνίστηκε και ο Γεράσιμος Μουϊκης του 1ου Λυκείου που ήρθε 2ος στο ύψος και η Τζοάννα Κωστοπούλου των Κεραμειών που βγήκε 4η στη σφαιροβολία. Και οι 2 έμειναν για λίγο εκτός τελικής φάσης.

Αρνητικά πάντως σχολιάστηκε η μικρή συμμετοχή μαθητών και η γενικότερη υποβάθμιση των σχολικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν χωρίς θεατές και χωρίς απονομές μεταλλίων στους νικητές.

Τη Μ. Τρίτη η Γ.Ε.Κ ξεκινά τη φετινή της παρουσία στον ανοιχτό στίβο με το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων στην Πάτρα. Καλή επιτυχία σε όσους και όσες θα αγωνιστούν!

P6240029


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250