H σχολή της Κεφαλονιάς συμμετείχε στο Advanced program των σχολών της Arsenal

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 10:20

H σχολή της Κεφαλονιάς συμμετείχε στο Advanced program των σχολών της Arsenal

Το τριήμερο 21-24 Μαρτιου συνεχίστηκε στην πολη της Κατερίνης το Advanced program των σχολών της Arsenal σε ολη την Ελλαδα,με συμμετοχη 160 παιδιών απο Ελλαδα,Αλβανια,Σκοπια και αλλες χωρες.

Η σχολή της Κεφαλονιάς συμμετείχε με τρεις αθλητές, οπου προπονήθηκαν σε υψηλό επίπεδο κατω απο την καθοδήγηση των επικεφαλείς του προγράμματος κ.κ. Λακη Παπαϊωάννου και Τon de Hoop,ενω ιδιαίτερη τιμη αποτελεί το γεγονός οτι από τους 5 προπονητές που δίδαξαν ,οι δυο προερχονται απο την σχολη της Κεφαλονιάς ο Διονύσης Βαλεντης και ο Δημήτρης Ζησιματος οι οποιοι επιλεχθηκαν απο ενα σύνολο 20 σχολων που διαθέτει απο ολη την Ελλαδα ο Βρετανικός σύλλογος.

Ακολουθουν πληροφορίες για το πρόγραμμα που εχει στοχο την εξελιξη των νεαρών αθλητων και την ανοδο τους σε επαγγελματικό επιπεδο σε οριζοντα τετραετιας.

Την σχολη της Κεφαλονιάς επισκέφτηκε την εβδομαδα 12 με 19 Μαρτιου ο Joe Brayde εκπρόσωπος του Gap program της Arsenal o οποιος προπονησε ολα τα τμήματα της σχολης μας σε Αργοστόλι Λειβαθω,Ληξουρι Προννους και Ερισσο και ανταλλαξε αποψεις με τους προπονητές της σχολής.

 

Παρακάτω πληροφορίες σε μορφή PDF


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250