NOA: Ελπίζουμε ο Κεφαλονίτικος λαός θα μας συμπαρασταθεί, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 14:30

NOA: Ελπίζουμε ο Κεφαλονίτικος λαός θα μας συμπαρασταθεί, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου και ειδικά το τμήμα υδατοσφαίρισης, μετά από αρκετές προσπάθειες, καταφέραμε μαζί με την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου. Έτσι, ενεργοποιήθηκαν εκ νέου τα τμήματα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης. Στην υδατοσφαίριση συμπτωματικά, έτυχε και το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α1 με αντίπαλο την Κέρκυρα, το οποίο διεξάχθη το Σάββατο 01/03/2014 υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, όμως ξαναβρήκε το κολυμβητήριο το ρυθμό του.

Η ομάδα μας ηττήθηκε από την Κέρκυρα με σκόρ 8-11 , ένα σκόρ που ήταν αναμενόμενο, λόγω της μακροχρόνιας απουσίας της ομάδας μας από την έδρα της , η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην ομοιογένειά της, στη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου και χορηγών σε αυτή την προσπάθεια που αναλάβαμε να φέρουμε εις πέρας με όποια συνέπεια κι αν είχε. Μια ομάδα ημιδιαλυμένη, που είμαστε βέβαιοι ότι , άλλοι στη θέση μας δε θα τολμούσαν, ούτε καν θα σκεφτόταν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και να πάρουν αποφάσεις την τελευταία στιγμή, διότι η ομάδα διαλύθηκε λίγες ημέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών κι εμείς είχαμε άγνοια.


Ευχαριστούμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν με την ομάδα μας και ανήκουν ακόμα σε αυτήν, κατανοούμε απεριόριστα την αγωνία τους για την πορεία της αλλά και για τα οικονομικά.
Ελπίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι ο Κεφαλονίτικος λαός θα μας συμπαρασταθεί , ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απένταντι αυτών των αθλητών και πλέον με βάσεις σωστές , με την εμπειρία των λαθών που έγιναν μέχρι σήμερα απ' όταν η ομάδα ανέβηκε στην Α1, στη νέα περίοδο να προχωρήσουμε χωρίς άγχος και με καλίτερες συνθήκες και βέβαια χωρίς στόχους για μεγαλεπίβολα σχέδια, ανάρμοστα με την κοινωνία μας και τα οικονομικά μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και το Δήμο μας.

Καλή Σαρακοστή!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250