Τέλος ο Σάντος από την Εθνική

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 13:56

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική

Το σήριαλ έλαβε τέλος το μεσημέρι της Τετάρτης όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μολονότι, πάντως, υπάρχει έντονη φημολογία και πληθώρα δημοσιευμάτων για προφορική συμφωνία του 59χρονου προπονητή με τον ΠΑΟΚ ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος, τόσο από το περιβάλλον του Σάντος όσο και από τον Δικέφαλο διέψευδαν κατηγορηματικά την ύπαρξη ενός τέτοιου σεναρίου.

Ηδη, πάντως, στην ΕΠΟ βρίσκονται σε αναζήτηση του επόμενου ομοσπονδιακού τεχνικού, καθώς θέλουν να έχουν βρει τον εκλεκτό μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ώστε να αρχίσει η μελέτη και ο σχεδιασμός της ομάδας για τα προκριματικά του Euro που θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο του 2014.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα θα χειριστεί ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων Τάκης Φύσσας, ο οποίος καταρτίζει λίστα με ξένους τεχνικούς κυρίως από την ευρωπαϊκή αγορά (ως εκ τούτου απορρίπτεται η περίπτωση του Ελληνα Σάκη Τσιώλη).

Το όνομα του σέρβου πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ και του Ηρακλή Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων, ενώ εξαιρετικές αλλά δύσκολες και συνάμα ακριβές περιπτώσεις αποτελούν ο Ολλανδός Γκους Χίντινκ και ο Αργεντινός Μαρσέλο Μπιέλσα

neolaia.gr




00 inkefalonia general ad 300X250