Σε όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα της η Εικοσιμία (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 13:45

Σε όμορφο κλίμα έκοψε την πίτα της η Εικοσιμία (εικόνες)

Μέσα σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Καφενείο τση Κλειώς» στα Βλαχάτα, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εικοσιμίας.Η πίτα όπως τόνισε στην ομιλία του και ο Γιάννης Λυκούδης καθυστέρησε λόγω των σεισμών που έπληξαν το νησί, ωστόσο χθες είχαν την ευκαιρία άπαντες να ευχηθούν καλή χρονιά! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Γιάννης Λυκούδης εκ μέρους του Δ.Σ. , ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζησιμάτος, αλλά και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚΙ και πρώην πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Κουρκουμέλης. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ποδοσφαιριστές από όλα τα τμήματα της ομάδας, αλλά και μέλη του ΔΣ του συλλόγου (Θανάσης Μιχαλάτος και Ολίβια Παπαδήμα), αλλά και πρώην παίκτες που πλέον διαπρέπουν εκτός Κεφαλονιάς, όπως ο Αντώνης Κορσιάνος, που από φέτος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Ζακύνθου.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Κωνσταντίνος Λιοσάτος, ενώ το πρώτο κομμάτι ήταν αφιερωμένο στον πρόεδρο της Εικοσιμίας κ. Κώστα Μικελάτο , ο οποίος βρίσκεται εκτός νησιού για ένα μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και όλοι ευχήθηκαν να το ξεπεράσει γρήγορα και να ξαναβρεθεί ανάμεσα τους.

Η φίλη της ομάδας Εικοσιμίας Αλεξάνδρα, ήταν η τυχερή της βραδιάς, καθώς βρήκε το φλουρί.

Και του χρόνου...Φόρτωση…

Φόρτωση…