Grande γλέντι τίτλου στα Διλινάτα!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:48

Grande γλέντι τίτλου στα Διλινάτα!

Το Διλινάτα χθες γιόρταζαν και γλέντησαν με την ψυχή τους! Παίκτες, προπονητές και διοίκηση, αλλά και πλήθος κόσμου γλέντησαν όλοι μαζί στην χασαποταβέρνα «Κούτουπας» στα Διλινάτα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΚΙ της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μιας προσπάθειας ετών που φέτος στέφθηκε με επιτυχία και πλέον σε λίγες μέρες η ομάδα του Α.Ο. Διλινάτων θα ριχτεί στη μάχη των μπαράζ ανόδου (μαζί με ομάδες από την Πάτρα την Ηλεία και τη Ζάκυνθο) για μία θέση στη Δ' Εθνική.

Ο προπονητής Τάκης Φωής έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ο Χρήστος Τζωρτζάτος χόρεψε με μαεστρία ένα ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε και εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ ο Κώστας Βαρτελάτος, γενικός γραμματέας και ψυχή της ομάδας στο χαιρετισμό του τόνισε πως: «Φέτος μάθαμε να χάνουμε. Η ομάδα μας στα 22 παιχνίδια που έδωσε έκανε μόνο 2 ήττες. Εκείνα που χάσαμε όμως για μένα είναι θρίαμβοι. Διότι όταν ξέρεις να χάνεις είναι για μένα επιτυχία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας που χωρίς καμία οικονομική ανταμοιβή έδωσαν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο, αλλά και να ευχαριστήσω όλους όσους υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια».

Αφιερωμένο στον Βαγγέλη Κουνάδη

Το πρωτάθλημα δια στόματος Κώστα Βαρτελάτου, αφιερώθηκε στον Βαγγέλη Κουνάδη, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή.

Ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον σύλλογο των Διλινάτων, καθώς το κέφι με τις μουσικές επιλογές του DJ Thomas, χτύπησε... κόκκινο! Το γλέντι όπως θα διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, αλλά και του αθλητισμού της Κεφαλονιάς!

Το inkefalonia εύχεται στην ομάδα των Διλινάτων καλή επιτυχία στην προσπάθειά της για άνοδο στην Δ' Εθνική.

{phocagallery view=category|categoryid=70}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250